AutoRAI 2015 gaat door
09-04-2014 13:07:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2919 | Tags:

In 2015 wordt er weer een AutoRAI gehouden in Amsterdam RAI. Autoliefhebbers kunnen een compleet overzicht van primeurs, speciale uitvoeringen, supercars en klassiekers verwachten. Speciale aandacht is er voor design, inclusief design iconen uit heden en verleden. Ook wordt het mogelijk om zelf te rijden in de nieuwste modellen en de laatste technologische ontwikkelingen te ervaren. AutoRAI 2015 wordt gehouden van 17 tot en met 26 april in Amsterdam RAI.

 

Nederlands grootste auto-evenement is terug

Afgelopen anderhalf jaar is door RAI Vereniging en beursorganisator Amsterdam RAI intensief gesproken met de auto-importeurs over de invulling van AutoRAI 2015 met als resultaat dat vrijwel alle merken zich nu al ingeschreven hebben, elk met een eigen stand.

 

Beursmanager AutoRAI Joost 't Hooft: "We zijn bijzonder blij dat we de autoliefhebbers in Nederland weer een AutoRAI kunnen geven. We hebben afgelopen jaren veel positieve berichten ontvangen van bezoekers van AutoRAI, die graag weer net als vroeger naar de RAI willen. Gelukkig hebben we met de importeurs de juiste formule gevonden waarmee we weer het grootste auto-evenement van Nederland kunnen vieren. Ook de onderdelen & accessoires zullen een belangrijke plek krijgen op de beurs. Dat AutoRAI 2015 doorgaat is nu 100% zeker!"

 

Merkenstands
"Met de ervaringen uit het verleden en de voorkeur vanuit zowel bezoekers als importeurs voor merkenstands waren de randvoorwaarden duidelijk. AutoRAI 2015 zal bezoekers zeker positief verrassen", zegt Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging.

 

Speciale Vakdag, Exclusieve Preview en avondopenstelling
Een dag voordat de AutoRAI haar deuren voor het publiek opent zal de officiële Vakdag plaatsvinden. Deze dag, die alleen voor genodigden is, wordt gecombineerd met Fleet Expo, het vakevenement voor fleetmanagers. Ook zal op die avond een Exclusieve Preview voor genodigden plaatsvinden. Vanaf 17 april zijn de publieksdagen met op de doordeweekse dagen een avondopenstelling tot tien uur 's avonds.

 

Over AutoRAI

AutoRAI, het grootste auto-evenement van Nederland, toont autonieuws en biedt veel autobeleving en activiteiten. Het evenement wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De 2015-editie van AutoRAI is de 58ste en wordt gehouden van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam RAI.

 

www.autorai.nl

www.facebook.com/autorai
 

 

Banner