AutoScout24 introduceert vernieuwde Android app
11-06-2014 10:59:47 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3569 | Tags:

Het zoeken, beheren en vergelijken van het aanbod tweedehands auto’s op AutoScout24 is met de introductie van de vernieuwde Android app nog gemakkelijker gemaakt. De nieuwe release bevat onder andere een nieuw design en navigatiemenu, een verbeterde resultatenlijst en geoptimaliseerde detailpagina’s met grote foto’s en een overzichtelijk informatieaanbod.

 

Het was eerder al mogelijk om met de app in heel Europa auto’s en motoren te zoeken en vergelijken op onder andere merk, model en prijs; favorieten en zoekopdrachten op te slaan en direct contact op te nemen met de aanbieder. Het vernieuwde design met geoptimaliseerde en intuïtieve interface gaat nog een stapje verder. Zo worden resultaten overzichtelijker getoond, bij het benaderen van de aanbieder kan er uit sjabloonvragen worden gekozen en favorieten kunnen nu door automatische synchronisatie op alle apparaten beheerd worden.

 

“De online auto marktplaats van AutoScout24 wordt steeds uitgebreider waardoor de noodzaak voor een overzichtelijke, duidelijke informatievoorziening toeneemt. Daarnaast wordt er inmiddels meer via mobiele apparaten dan via de website door onze klanten gezocht en vergeleken, in Nederland gaat het al om 62 procent van alle zoekopdrachten,” stelt Jurgen Vugts, directeur van AutoScout24 Nederland. “We kijken dan ook regelmatig hoe we onze app kunnen optimaliseren voor onze gebruikers.”

 

De gratis app is te downloaden via Google Play

 

Over AutoScout24

AutoScout24 de grootste online automarkt van Europa. Maandelijks bekijken ruim 10 miljoen bezoekers de site. Er staan meer dan 2 miljoen advertenties op van onder andere nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, motoren en trucks. Meer dan 40.000 autobedrijven in Europa maken gebruik van AutoScout24.

 

AutoScout24 Nederland is de grootste occasionportal van Nederland, met een continu aanbod van 240.000 auto’s online. De mobiele app kent alleen in Nederland al 1,3 miljoen downloads.

 

www.autoscout24.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie