Autoveiling.nl co-sponsor van RKC WAALWIJK
17-12-2013 12:50:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3407 | Tags:

 

Autoveiling.nl uit Kaatsheuvel heeft zich voor de rest van dit seizoen als co-sponsor verbonden aan RKC WAALWIJK. Door middel van onder meer een promotie-elftal gaat het Kaatsheuvelse bedrijf, dat al sponsor was van de geelblauwen, de Waalwijkse Eredivisionist ondersteunen.

 

Autoveiling.nl is een zoektocht gestart naar dames die deel willen uitmaken van het Promotie Elftal, dat RKC WAALWIJK gaat aanmoedigen tijdens de thuisduels van de geelblauwen. Aanmelden voor het Promotie Elftal kan tot en met 8 januari via Facebook: www.facebook.com/autoveiling.nl. Bij de wedstrijd RKC WAALWIJK-FC Groningen, op 18 januari, maakt het Autoveiling Promotie Elftal voor het eerst haar opwachting.

 

De kersverse co-sponsor Autoveiling.nl is al meer dan tien jaar een gevestigde speler in de automotive branche en heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de verkoop van voertuigen. Sinds september dit jaar kunnen ook particulieren en niet RDW-erkende bedrijven hun auto's online laten verkopen door het in Kaatsheuvel gevestigde veilinghuis.

 

Particulieren kunnen hun auto snel en veilig online laten veilen. Meer dan zesduizend autobedrijven uit heel Europa bieden mee op de aangeboden auto, waardoor de verkopende consument verzekerd is van de beste prijs!

 

Algemeen directeur Remco Oversier van RKC WAALWIJK is blij met Autoveiling.nl als nieuwe co-sponsor van de Waalwijkse Eredivisionist. "Autoveiling.nl heeft zich vanaf het eerste gesprek dat we hebben gevoerd erg enthousiast en betrokken getoond", aldus Oversier. "Bij Autoveiling.nl zijn ze zich bewust van de regionale en landelijke exposure die ze kunnen genereren via RKC WAALWIJK. Dankzij deze overeenkomst versterken beide partijen elkaar."

 

Remarketing is een vak
Autoveiling.nl, onderdeel van de AVN Group, is opgericht in 2002 en staat als Erkend Register Veilinghuis ingeschreven bij de Federatie TMV. Deze sponsor van RKC Waalwijk is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest innovatieve en toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing. De AVN Group voert jaarlijks meer dan 30.000 voertuiginspecties uit, waarvan 15.000 auto's geveild worden en ruim 10.000 auto's door heel Europa verkocht worden.

 

www.facebook.com/autoveiling.nl

www.autoveiling.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80206