BAM & Zandbeek zetten in op content marketing
27-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3912 | Tags:

BAM lanceert in samenwerking met Zandbeek een nieuwe campagne waarmee de BAM Wooncollectie in de markt wordt gezet. De BAM Wooncollectie maakt betaalbaar en comfortabel wonen bereikbaar voor iedere Nederlander.

 

 

Voorop in de bouw

 

Actuele thema’s en trends binnen én buiten de bouw- en vastgoedsector spelen een centrale rol in een geïntegreerde content campagne. Via LinkedIn (company page, showcase pagina’s), Twitter, PR-, en e-mailmarketingactiviteiten speelt  de campagne in op de informatiebehoefte bij beleggers, ontwikkelaars en corporaties. Dat gebeurt o.a. via  social media posts, blogs, motion graphics, microsites, brochures, e-mailings en videotestimonials. Aanvullend lanceert BAM binnenkort een eigen newsroom via het Perspagina-platform. BAM is hiermee de eerste grote bouwer die volledig inzet op content marketing.

 

 

Bij het bedrijf drong al vroeg het besef door dat innovatiekracht en aanpassingsvermogen van cruciaal belang zijn om te kunnen overleven en vernieuwen in de conservatieve bouwsector. De BAM Wooncollectie is het resultaat van intensief onderzoek. Het product is volledig ontwikkeld vanuit de (toekomstige) behoeften van de Nederlandse woonconsument. Daarvoor voerde BAM gesprekken met ruim 4.200 personen.

 

 

De campagne moet ervoor zorgen dat de nieuwe productlijn binnen een jaar bekend is bij 95 procent van de zakelijke doelgroep. De BAM Wooncollectie is inmiddels winnaar van De Voorsprong in de categorie nieuwbouw. Ook ontving BAM de Gouden Duimstok van Vereniging Eigen Huis voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie.

 

 

Over Zandbeek


Zandbeek, the agency for engagement is een bureau dat is gespecialiseerd in content marketing. We bedenken innovatieve en geïntegreerde communicatieoplossingen die leiden tot maximale betrokkenheid bij de doelgroep. Dat doen we voor (o.a.): ABN AMRO, ABN AMRO MeesPierson, Ambiance Zonwering, BAM, BrandLoyalty, De Lage Landen, GP Batteries, Hago, IsoBouw, KPN Zakelijke Markt, Loyalis, MotracLinde, Rijkswaterstaat, Tentoo, Vebego, VGZ, VTech, Cushman & Wakefield en Watermaatschappij Limburg.

 

 

Zandbeek is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een onderneming met circa 100 medewerkers met kantoren in Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Brussel.

 

 

www.zandbeek.nl

 

www.bamwoningbouw.nl