Bastiaan Ragas in nieuwe sitcom bij SBS6: Bar Gezellig
12-03-2014 12:15:03 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2978 | Tags:

Met vele verschillende succesvolle Nederlandse series op haar naam, start SBS6 vanaf eind april met een lekker gezellige komedie; Bar Gezellig. De hoofdrollen worden gespeeld door Bastiaan Ragas, Sytske van der Ster, Anne-Mieke Ruyten en Dick van den Toorn. Deze sitcom, die met live publiek wordt opgenomen, speelt zich geheel af in een bar waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar alledaagse ervaringen van de bezoekers met elkaar gedeeld worden onder het genot van een drankje. Bar Gezellig is vanaf eind april te zien bij SBS6.

 

Bastiaan Ragas is Barry Konings, een notoire rokkenjager en tevens oud profvoetballer. Samen met vaste serveerster van het eerste uur Cindy, vertolkt door Anne-Mieke Ruyten, zorgen ze voor hun stamgasten. Cindy is one of the guys en jaagt met haar scherpe grappen stamgasten Lou en Niek vaak op de kast. Postbode Niek (Hugo Konings), is samen met Lou (Mark Scholten) onderdeel van het meubilair van Bar Gezellig.

 

Barry wordt in het gareel gehouden door zijn oude Coach, gespeeld door Dick van den Toorn, die hem nu helpt bij het uitbaten van zijn bar. Als laatste personeelslid is er nog Helene, gespeeld door Sytske van der Ster. Deze wat nuffige dame, die zichzelf beter vindt dan iedereen en continue de discussie aangaat, wil diep in haar hart maar één ding: Barry.

 

Bar Gezellig is een bewerking van de bekende Amerikaanse komedieserie Cheers, die zich voornamelijk afspeelt in de gelijknamige bar. De hoofdrollen werden gespeeld door onder anderen Ted Danson, Shelley Long, Rhea Perlman en Woody Harrelson. De serie, waarvan 273 afleveringen zijn uitgezonden, liep van 1982 tot 1993.

 

Bar Gezellig vanaf eind april bij SBS6
 

Bar Gezellig wordt geproduceerd door Endemol Nederland

 

www.sbs6.nl/bargezellig 

www.sbs6.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!