Bavaria en Sunweb in Super Dutch reclameblok Ster op het WK voetbal
22-04-2014 07:55:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4939 | Tags:

 

Ster introduceert, tijdens de rust van de eerste wedstrijd van Oranje op het WK voetbal, het Super Dutch reclameblok. Bavaria en Sunweb zijn de eerste adverteerders die beloven met verrassende, speciaal voor dit blok gemaakte tv-commercials te komen. En dat is ook precies het uitgangspunt; hoogwaardig entertainment van unieke, nooit eerder vertoonde commercials, verzameld in één blok.

 

Het Super Dutch reclameblok wordt uitgezonden op vrijdag 13 juni in de rust van de wedstrijd Nederland-Spanje. Met dit reclameblok biedt Ster adverteerders een uniek podium.

 

Arian Buurman, algemeen directeur Ster: “Veel adverteerders haken tijdens grote sportevenementen in met speciale commercials en wij bieden hen nu de mogelijkheid om bijvoorbeeld de primeur van deze inhakers uit te zenden in het speciale Super Dutch blok. Miljoenen Nederlanders zitten 13 juni klaar voor de eerste wedstrijd van Oranje, naar verwachting rond de 10 miljoen mensen. Dat zorgt voor ultieme aandacht voor commercials en merken.”

 

Ralph Bongaerts, Marketing Manager Nederland Bavaria: “Het is erg mooi dat Ster het Super Dutch reclameblok in het leven heeft geroepen. In Amerika is het al jaren een fenomeen aangezien reclame op deze manier weer echt een traktatie wordt voor de kijkers. We kijken ernaar uit om de speciale versie van onze commercial in het Super Dutch reclameblok te lanceren.”

 

Nicolette Burger, Head of Marketing Sunweb: “Sunweb is de nieuwe reispartner van Oranje. Het Super Dutch moment is een uniek moment om ons reispartnership met de KNVB op geheel eigen wijze met een grote relevante doelgroep te delen.

 

Ster is al bijna een halve eeuw een professionele partner voor adverteerders, media- en reclamebureaus. Ster exploiteert reclamezendtijd op de televisie- en radiozenders en de websites van de publieke omroep, levert kwaliteit voor de adverteerder en zendt reclame uit met respect voor het Nederlands publiek.

 

www.ster.nl

 

 

Banner