Beau Monde In Shape special: Sonja vindt sonjabakkeren pittig
10-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3594 | Tags:

Kom op, heel Nederland kan het, dus jij ook!” Na haar bevalling ging dieetgoeroe Sonja Bakker ook zelf sonjabakkeren. Maar dat vond ze soms lastig vol te houden, zegt ze in de nieuwe Beau Monde special In Shape.

 

Sonja praat in In Shape openhartig over haar nieuwe leven en hoe ze haar burn-out overwon. “Ik werd gedwongen om naar mezelf te luisteren. Daardoor kwam ik weer in een goede flow en raakte mijn leven in een positieve stroomversnelling. Ik ontmoette mijn grote liefde, werd moeder van een prachtige baby en ben op Ibiza getrouwd. Wat een cadeaus allemaal.”

 

Gelukkiger en slanker dan ooit straalt ze voor de camera. “Al een week na mijn bevalling was ik aan het sonjabakkeren. Soms was het best pittig om vol te houden, maar ik dacht: kom op Son, heel Nederland kan het, dus jij ook. Binnen anderhalve maand zat ik weer op gewicht.”

 

Royals: rare eetgewoontes
Verder in deze In Shape: vijf vrouwen die samen maar liefst 169 kilo afvielen en een spectaculaire make-over kregen van beautygoeroe Leco van Zadelhoff. Maar ook: drie nieuwe afslankmethodes getest, 126 heerlijke low carb-recepten om snel kilo’s te verliezen zónder honger, de wonderlijke eetgewoontes van de royals, het verhaal van super jojo-ers The Kardashians, fashion voor maat 38 én 42, Rosalie van Breemen en Do over hoe zij in shape blijven en wat modellen écht doen om in size 0 te passen.

 

De Beau Monde In Shape, dé glossy over slank worden en slank blijven, kost € 4,95 en ligt op 10 september in de winkel.

 

www.beaumonde.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie