BEKO: WK voetbal kijken op eigen thuistribune
19-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4368 | Tags:

 

Je huiskamer omtoveren in een ministadion waar je met alle vrienden en familie de wedstrijden van het Nederlands elftal kunt volgen. Dat kan. Witgoedmerk BEKO mengt zicht tijdens het WK tussen het geweld van juichpakkken, jurkjes, hamsters en andere gadgets met een thuistribune waarop negen mensen tegelijk televisie kunnen kijken.

 

De tribune is makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen en is zo compact dat hij gemakkelijk in elke huiskamer past. De internationale producent van huishoudelijke apparaten biedt zijn klanten door het invullen van een eenvoudige vragenlijst op wedstrijdpagina www.inspiredbyyou.nl de kans zo'n tribune te winnen. Compleet met oranje kussens.

 

,,In onze inspired by you campagne kijken we vooral naar wat de consument zelf thuis wil. Tijdens het WK zitten mensen met de hele familie of vrienden op de bank televisie te kijken. Eentje zit op de leuning, een ander zit op de grond. Dat is niet erg comfortabel. Zo kwamen we op het idee van de minitribune," zegt Liene Donckers, Marketing & Communication Manager Benelux van BEKO-importeur Asogem.

 

Voor nog meer kijkplezier verkoopt BEKO een speciale koelkast die als minibar bij de tribune gezet kan worden. Daarin kan het bier of de wijn koud gehouden worden. Dan hoeft niemand op te staan en naar de keuken te lopen, net op het moment dat het spannend wordt in de wedstrijd. Donckers: ,,Hierdoor kunnen de wedstrijden optimaal beleefd worden: er zijn genoeg zitplaatsen en een ruime voorraad gekoelde drankjes."

 

De minitribune reist momenteel door Nederland en is in witgoedzaken die BEKO-producten verkopen te bewonderen. Tijdens het WK maken deelnemers elke twee weken kans er eentje te winnen.

 

BEKO is het eerste Turkse witgoedmerk voor huishoudelijke apparatuur dat in het buitenland werd uitgebracht. Inmiddels heeft het merk 280 miljoen klanten in 100 landen en wordt iedere twee seconden ergens ter wereld een BEKO-product verkocht.

 

www.inspiredbyyou.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie