Belg moet meer flirten: Second Love betreedt Belgische markt
12-05-2014 11:53:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2699 | Tags:

De Belg zou, in het algemeen, wat minder op seks gericht moeten zijn maar meer op het flirten. Dat is de mening van Erik Drost, oprichter van de website Second Love. Drost, die onlangs een grote campagne is gestart gericht op de Belgische markt, moet veel Belgische profielen weigeren omdat deze zijn gericht op seksuele handelingen en niet op flirten.

 

Drost: "Sinds enige tijd probeert Secondlove.be de Belgische markt te activeren. Wij geloven dat er ook in België mensen zijn die behoefte hebben aan spanning en avontuur, omdat ze in de eigen relatie in een sleur zitten. Wij zien in België dat het verschil nog niet duidelijk is tussen: 'ik wil meteen een seksuele relatie' en 'ik heb behoefte om te flirten'. Wij moeten hierdoor veel profielen weigeren, omdat dat niet de insteek is. Deze profielen zijn teveel gericht op seks terwijl wij juist merken dat er veel meer behoefte is aan virtueel flirten en complimentjes geven en krijgen. Vandaar dat we hebben besloten om speciaal voor de Belgische markt een online cursus flirten te gaan aanbieden.

 

Drost vervolgt: "Dat de Belg anders denkt dan de Nederlander is niet zo vreemd. Internationaal zijn er meer verschillen per land. Op onze websites in Portugal en Brazilië zie je bijvoorbeeld heel duidelijk dat de foto's van vrouwen veel explicieter en uitdagender zijn dan in Nederland."

www.secondlove.be

 

 

Banner