Beltegoed.nl lanceert mobiele app
22-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6367 | Tags:

Uit onderzoek van Thuiswinkel.org (april 2014) blijkt dat het aantal mobiele transacties het afgelopen jaar explosief zijn gestegen. Met name de uitgaven via tablet en smartphone zijn enorm toegenomen in vergelijking met voorgaande periodes. Ook Beltegoed.nl ervaart dat er steeds meer aankopen worden gedaan via mobiele apparaten. Om het mobiele gebruikers nog makkelijker te maken, is nu de Beltegoed.nl app gelanceerd.

 

Met de Beltegoed.nl app bestel je vanaf iedere locatie snel je (bel)tegoed op via tablet of smartphone. Een bestelling is binnen een paar tellen geplaatst en afgerekend met iDeal, Paypal, Visa of Mastercard. De app is ontworpen om in het gemak van de klant te voorzien, met een overzichtelijk design en een snelle check-out. In het transactieoverzicht zijn voorgaande bestellingen terug te vinden en van hieruit kan eenvoudig een herhaalbestelling worden geplaatst. Naast beltegoed zijn er ook prepaid creditcards te koop en zal het assortiment in de toekomst worden uitgebreid met andere producten, zoals gamecards en entertainment cards.

 

Dirk Ueberbach, Co-CEO Creative Group: "Mobiele transacties winnen terrein. Dit zien wij ook terug aan de aankopen via tablet en smartphone op Beltegoed.nl. Een mobiele app voor het bestellen van beltegoed is daarom een logische service die het onze klanten nog makkelijker maakt om tegoed te kopen waar en wanneer ze maar willen."

 

Beltegoed.nl is onderdeel van Creative Group, de drijvende kracht achter verschillende online concepten waaronder Beltegoed.nl, Condoomfabriek.nl, Cadeaukaart.nl, Giftcards.nl en het internationale label Recharge.com. CG heeft meer dan 10 jaar ervaring in de online wereld en is een sterke organisatie op het gebied van internet en e-commerce.

 

De Beltegoed.nl app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store.

 

 

www.beltegoed.nl/app

www.beltegoed.nl

www.CG.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie