Bert Groothand benoemd tot directeur Platform Content
02-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3418 | Tags:

Per 1 oktober 2013 is Bert Groothand benoemd tot directeur van branchevereniging Platform Content. Bij deze organisatie zijn 24 toonaangevende contentmarketing bureaus aangesloten. 'Bert Groothand zal de stevige ambities van Platform Content verder helpen vormgeven', aldus voorzitter Alec Bergsma.

 

Groothand heeft een fraaie staat van dienst in zowel journalistiek als in het (marketing)communicatievak. Ook gaf hij leiding binnen diverse mediabedrijven en bij grote adverteerders. Zijn laatste functie was Hoofd Projecten Corporate Communicatie SNS REAAL waarbij hij onder meer verantwoordelijkheid droeg voor een nieuw social intranet, voor de huisstijl en een nieuw off- en online medewerkers-platform.

 

Eerder was hij Hoofd In- en Externe Communicatie SNS Bank, in welke periode hij tekende voor het prijswinnend medewerkersmagazine Hechter (Grand Prix Bedrijfsbladen B-to-E 2011). Daarvoor werkte hij onder andere in communicatiefuncties bij Nationale-Nederlanden, op diverse dagblad- en vakbladredacties en was werkzaam als free lance journalist.

 

Bert Groothand: "Ik ben erg blij met deze benoeming. De leden van Platform Content zijn richtinggevend in een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Er is veel te doen en ik hoop samen met hen en het bestuur mijn bijdrage te leveren aan het verder brengen van het vak én van het Platform."

 

www.platformcontent.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie