Beter samenwerken dankzij FollowUpp app
02-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3838 | Tags:

Samenwerken in projecten was nog nooit zo eenvoudig. FollowUpp, de app die alle actiepunten van jou en je collega's bijhoudt, is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 89 cent.

 

FollowUpp is zeer makkelijk in het gebruik. Na het downloaden op je tablet of mobiele telefoon kun je in een paar tellen een project of vergadering aanmaken en beginnen. Deelnemers nodig je uit via je contactenlijst en opmerkingen en actiepunten zijn simpel toe te voegen. Zo zijn alle deelnemers op elk moment en overal op de hoogte van de status van je project. Minder printen, dus duurzamer. Altijd actueel, dus minder fouten door achterhaalde informatie. FollowUpp is geschikt voor alle soorten bedrijven, organisaties en vriendenclubs en nu verkrijgbaar in de App Store & Google Play.

 

 

Alle actiepunten in een overzicht

Harry Koorstra, voorheen CEO van PostNL, is tegenwoordig voorzitter van de Raad van Commissarissen van Docdata en investeerder in verschillende start ups: “In mijn werk heb je constant met veel verschillende projecten te maken. FollowUpp is een uiterst efficiënte app waarmee je overzicht houdt én de status van alle actiepunten monitort. Onmisbaar in hedendaags projectmanagement en perfect passend bij een moderne, interactieve managementstijl.”

 

FollowUpp is bedacht door Mark van Heffen, in het verleden topmanager bij Volkswagen AG: “Uit eigen ervaring weet ik dat actiepunten die voortkomen uit vergaderingen vaak niet goed worden opgevolgd. To do's worden ad hoc gemanaged, notulen worden soms pas een uur voor de vergadering begint geprint. Ik zocht een oplossing die de uitkomsten van meetings op één plaats laat managen. FollowUpp zal leiden tot een veel efficiëntere manier van taakmanagement.”

 

Techniek & Veiligheid

De app is ontwikkeld op basis van het Xamarin platform, wat de app compatible maakt voor zowel Android als iOS. Stefan Moonen, Mobile Developer bij Freshheads: “Hierdoor hebben we de kern van de app maar één keer hoeven ontwikkelen voor beide besturingssystemen. De functionaliteiten en vormgeving zijn vervolgens volledig aangepast aan de smartphone of tablet van de gebruiker.” De gegevens van de projecten worden volgens Moonen beveiligd opgeslagen in de cloud middels een beveiligde SSL verbinding.

 

FollowUpp is een product van Cicoon, specialist in innovatieve communicatieoplossingen.

 

 

www.followupp.com 

www.cicoon.com

www.freshheads.com

www.gsdh.org

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie