Beterspellen.nl Website van het Jaar 2013
18-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3093 | Tags:

Beterspellen.nl is verkozen tot Website van het Jaar 2013. Beter Spellen is een initiatief van Martin van Toll Producties en ontwikkeld in samenwerking met Noordhoff Uitgevers. De website is voor iedereen die nog beter wil leren spellen. De Website van het Jaar verkiezing is de belangrijkste en grootste online publieksprijs voor de beste internetsite. Dit jaar brachten in totaal 864.000 mensen hun stem uit.

 

Op de site Beter Spellen doen dagelijks zo'n 100.000 deelnemers een spellingtest door vier meerkeuzevragen te beantwoorden op drie verschillende niveaus. Aan het einde van de week zijn alle veelvoorkomende spellingitems aan bod geweest. De site is gratis toegankelijk en het systeem eenvoudig: de uitslag volgt meteen, desgewenst met feedback, en de uitslag is te vergelijken met die van de andere deelnemers. Door dagelijks een minuutje bewust met spellen bezig te zijn, verbetert de spellingsvaardigheid snel.

 

Initiatiefnemer Martin van Tol: "Vorig jaar is beterspellen.nl verkozen tot beste én populairste website binnen de categorie Educatie. Het is fantastisch dat beterspellen.nl een jaar later óók de hoofdprijs wint; Website van het jaar in alle categorieën! Daarmee verslaat beterspellen.nl Facebook, Buienradar en YouTube."

 

Onderdeel van lesmethodes Noordhoff Uitgevers

In samenwerking met educatieve uitgeverij Noordhoff Uitgevers is de site meer geschikt gemaakt voor gebruik in het onderwijs. Beter Spellen is een vast en gewaardeerd onderdeel geworden in het lesprogramma van veel leerlingen en studenten. Inmiddels bestaan er ook twee, eveneens populaire, varianten op Beter Spellen: NU Beter Engels en Beter Rekenen. De drie sites zijn ook onderdeel van de succesvolle mbo-methodes NU Nederlands, NU Rekenen en NU Engels.  

 

www.beterspellen.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79345