Bibi Bemelmans werkt voor LEWIS PR
08-08-2013 20:08:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4797 | Tags:

LEWIS PR heeft Bibi Bemelmans (29) aangesteld als Consultant. Zij is in deze functie verantwoordelijk voor diverse PR-campagnes waarbij ze zowel de rol als sparringpartner voor klanten als die van aanspreekpunt voor media vervult. Wegens sterke groei van het internationale PR-bureau is Bibi aangetrokken om het team in Amsterdam te versterken.

 

Hiervoor is Bibi werkzaam geweest bij Edelman PR en Fleishman-Hillard, waar zij de afgelopen vijf jaar ruime ervaring in het PR-vak heeft opgedaan. Zij heeft onder andere gewerkt voor klanten als Roche, Unilever en Philips.
“Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. LEWIS PR biedt een inspirerende werkomgeving door het innoverende karakter van zijn dienstverlening en mijn persoonlijke drive sluit goed aan bij de groeiambities van het bureau”, zegt Bibi Bemelmans.

 

“Wij zijn erg blij met Bibi als nieuwe aanwinst. Haar achtergrond en enthousiasme zullen zeker bijdragen aan het behalen van goede resultaten voor onze klanten. Daarnaast zijn we uiteraard trots op de groei die we vanuit onze Amsterdamse vestiging realiseren”, zegt Vera Kops, Head of Consumer Division Netherlands bij LEWIS PR.

 

De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en LEWIS Pulse en is gespecialiseerd in mediarelaties en social media campagnes, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Nederlandse vestigingen bevinden zich in Eindhoven en  Amsterdam, in totaal werken hier ruim 30 medewerkers. De internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Bangalore, Boston, Düsseldorf, Hong Kong, Madrid, Milaan, München, Parijs, San Diego, San Francisco, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC. Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector.

 

www.lewispr.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie