Bilder & De Clercq brengt PR werkzaamheden onder bij Winkelman Van Hessen
13-08-2014 09:05:58 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3823 | Tags:
Bilder & De Clercq brengt de pr-activiteiten onder bij communicatieadviesbureau Winkelman Van Hessen. Het organiseren van in-store evenementen en het boosten van Social Media zal eveneens door het bureau verzorgd worden. Bilder & De Clercq, de eetwinkel voor Amsterdammers, is ingericht naar recept en staat voor gemak, inspiratie, tijdwinst en seizoens– en streekgebonden receptuur met een twist. Zij maken het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier een origineel, lekker en gezond gerecht op tafel te zetten.


Rogier Leopold, mede eigenaar Bilder & De Clercq: "Met de opening van onze tweede winkel in de Pijp kan Amsterdam niet meer om Bilder & De Clercq heen. Onze focus ligt op een gerichte benadering van onze doelgroep en het verstevigen van de awareness van Bilder & De Clercq. Wij hebben Winkelman Van Hessen gevraagd om ons te ondersteunen op het gebied van PR en Social Media, zowel voor onze winkels als in de volgende belangrijke stappen die wij binnen ons concept willen gaan zetten aankomend jaar."


Winkelman Van Hessen, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, is één van de grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus in Nederland. Het bureau won in 2010 de European Best Event Award voor de organisatie van het World Congress On Information Technology (WCIT). Ook is het bureau voor diverse campagnes onderscheiden, waaronder een Effie voor Beste Geïntegreerde Campagne 2010 en een San Accent voor beste campagne Dienstverlening 2010. Winkelman Van Hessen staat voor creatieve en impactvolle communicatie voor gerenommeerde opdrachtgevers in alle sectoren van bedrijfsleven, beauty, lifestyle, food, overheid, zorg, cultuur en onderwijs.