Bison introduceert digitale behanglijm
19-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3728 | Tags:

Bison introduceert een nieuwe app: Wand&Klaar Proefbehangen. Hiermee kun je behang virtueel uitproberen, voordat je het koopt. Met deze digitale behanglijm maakt Bison behangen nog makkelijker – weg met die grote behangboeken of kleine proefstukjes. Daarnaast biedt de app ook nog eens een forse dosis inspiratie én praktische tips. Maar wat Bison vooral wil, is een versterking van de merkvoorkeur voor Bison Wand&Klaar Proefbehangen.

 

Bison staat voor de uitdaging om met behanglijm eerder relevant te worden in de customer journey. Nog voordat consumenten voor het schap staan, moet de merkvoorkeur voor Bison Wand&Klaar al aanwezig zijn. Silvia Vervoort, Senior Marketing Communication Specialist van Bison: “De oriëntatie voor de inrichting van huizen verplaatst zich naar online, denk aan Pinterest en Instagram, die vol staan met inspiratie. Om met het product behanglijm een rol te kunnen spelen, hebben we behanglijm in een digitale variant op de markt gebracht. Ideaal om vast thuis op je tablet het mogelijke eindresultaat van je behangklus te bekijken.”

 

Hoe werkt de app?

De app biedt volop inspiratie. Hoe het werkt? Je maakt een foto van de wand en probeert verschillende soorten behang uit de collecties uit. Je kunt ook een eigen patroon of foto uploaden en die gebruiken. Natuurlijk kun je je creaties makkelijk delen en vrienden om hun mening vragen op social media. De app biedt daarnaast behangtips en genereert zelfs een boodschappenlijst. Dankzij de samenwerking met behangleveranciers en retailers schaf je de juiste materialen aan, inclusief behanglijm. De app is de kers op de taart van het Bison Wand&Klaar totaalconcept en zo wordt de belofte ‘Eenvoudig zelf behangen van A tot Z’ ook virtueel vertaald.

 

 

Bison Proefbehangen is gratis te downloaden voor iOS en Android.

 

www.proefbehangen.nl

www.bison.nl

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie