Bloggers en fotografietalent brengen Batavia Stad in beeld
22-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4569 | Tags:

Batavia Stad Fashion Outlet heeft met de contest Lights, Camera, Fashion! een unieke manier gevonden om het shoppingmekka in beeld te brengen. De Fashion Outlet startte afgelopen maand een fotografie contest voor fashion bloggers en fotografietalent die hiermee een podium kregen om hun talenten te tonen. De ingezonden foto’s kan Batavia Stad in toekomstige communicatie-uitingen gebruiken.

 

Sanne Bokma, Marketing Manager van Batavia Stad Fashion Outlet, is enthousiast over het traject: “Batavia Stad Fashion Outlet geeft nieuw talent graag de ruimte om creativiteit op allerlei vlakken te uiten. Voor dit project was het dan ook een snel gemaakte keuze om hiervoor een groep talentvolle mensen aan te spreken en te kijken hoe zij Batavia Stad op een nieuwe en unieke manier in beeld konden brengen. Met name de combinatie van semiprofessionele fotografen en fashion bloggers, geeft een bijzondere nieuwe invalshoek op het gebied van onze centrum fotografie.”

 

Uitrol traject: 360°
Via earned, owned en bought media is het traject, Lights, Camera, Fashion!, in de maanden juni, juli en augustus uitgerold. Voor het aantrekken van fotografietalent is de Fashion Outlet een samenwerking met ZOOM NL, hét online platform voor semiprofessionele fotografen, aangegaan. Zij organiseerden samen een contest met als prijs een exclusieve workshop, onder leiding van fashionfotograaf Otto van den Toorn (bekend van onder meer Model in één dag), waarbij Batavia Stad in beeld is gebracht. Verder zijn succesvolle fashionbloggers aangetrokken die de actie ondersteunen middels advertorials en hun volgers opriepen om via de contest hun modische kijk op Batavia Stad in foto’s weer te geven. Tot slot is er een publiciteitstraject uitgerold binnen relevante media en heeft Batavia Stad de actie via haar eigen kanalen gecommuniceerd.

 

Over Batavia Stad Fashion Outlet
Batavia Stad is slim shoppen in stijl, want elke modeliefhebber kan zich er te goed doen in de ruim 100 winkels die standaard 30 - 70% korting geven op hun collecties. Je vindt er meer dan 250 grote modemerken;  van fashion tot sport, van business suits tot lingerie, van schoenen tot parfums en van chocolade tot interieur.

 

Batavia Stad Fashion Outlet is zeven dagen per week geopend van 10:00-18:00 uur.

 

www.bataviastad.nl 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie