Blog.nl lanceert de nieuwe pagina Alleen op Blog.nl
20-05-2014 13:49:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2635 | Tags:

Blog.nl lanceert de nieuwe pagina Alleen op Blog.nl. Professionele journalisten, die dagelijks unieke, onderscheidende en actuele artikelen schrijven op Blog.nl, zijn experts van hun specifieke thema en brengen daardoor dagelijks uniek nieuws uit dat vakgebied. Al dit unieke nieuws is vanaf nu gebundeld en beschikbaar gemaakt op de overzichtspagina Alleen op Blog.nl.

 

Alleen op Blog.nl betekent dan ook echt alleen op Blog.nl en nergens anders in de media. De journalisten van Blog.nl hebben namelijk zelf uniek en relevant nieuws gecreeerd. Van columns afkomstig van de Politiekblog, tot beauty reviews van de Beautyblog en musical recensies van de Musicalblog.

 

Blog.nl is het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs dat bestaat uit een netwerk van 90 blogs die samen 3 miljoen bezoekers per maand trekken. Dagelijks worden er meer dan 140 berichten geplaatst op alle themablogs, waarvan een deel echt uniek is. Gei?nteresseerd? Neem meteen even een kijkje op Alleen op Blog.nl. De berichten mogen onder bronvermelding worden overgenomen.

www.blog.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie