blowUP media België en Mega Media gaan joint venture aan
29-01-2014 14:47:49 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4884 | Tags:

 

 

blowUP media België, een dochteronderneming van de Ströer groep en expert in grootformaat Out of Home media, is een joint venture aangegaan met Mega Media, België: blowUP media België BVBA. De twee bedrijven zullen hun activa samenvoegen en hun jarenlange ervaring bundelen op het gebied van BlowUPs. De nieuwe onderneming, die onder de naam blowUP media België verder zal gaan, zal nauw gaan samenwerken met hun collega’s van blowUP media in Nederland. blowUP media is sinds 2008 actief op de Belgische markt. Mega Media begon met het creëren van BlowUPs in 2001 en wordt gezien als een pionier op het gebied van grootformaat reclame in België.

 

Door de joint venture ontstaat in België een Giant Poster expert die adverteerders, vanaf één enkele locatie, de meest grootschalige en indrukwekkende locaties op de belangrijkste plekken in België aan kan bieden: Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Charleroi en de kuststreek. De joint venture schept bovendien ideale voorwaarden om deze leidende positie verder uit te bouwen. "Het is ons doel om grootformaat Out of Home media onder de aandacht te brengen van adverteerders”, aldus Ernst Vos, CCO blowUP media Group. “Met onze gecombineerde portfolio kunnen we nog beter aan de wensen van onze binnenlandse en internationale klanten voldoen. Bovendien zullen we in de toekomst aanzienlijk beter in staat zijn om nieuwe locaties te verwerven.”

 

Alle werknemers van beide bedrijven zullen op één plek gaan samenwerken en zullen allen hun huidige positie behouden.  Martijn Stefels, oprichter en eigenaar van Mega Media in België, wordt Algemeen Directeur van blowUP media België. De joint venture richt zich op het leveren van een full-service concept: vanaf vandaag zal het bedrijf aan alle wensen van de klant op het gebied van BlowUPs kunnen voldoen. Naast de vervaardiging of plaatsing van grootformaat schermen, vallen hieronder ook andere niet-media diensten.

 

Over blowUP media

blowUP media is een dochteronderneming van een van Europa's grootste OOH media en online advertising bedrijven, Ströer Group. blowUP media is de premium groot formaat Out of Home specialist van de Groep, met 20 jaar ervaring in BlowUP campagnes. Met meer dan 300 reclame locaties die variëren in grootte van 100 tot 17.000 vierkante meter, heeft blowUP media het grootste netwerk van BlowUPs in Europa, samen met digitale Super Motions, op top binnenstedelijke locaties. Met het unieke reclamemedium - analoog, digitaal of interactief - zijn adverteerders in staat om hun doelgroepen te bereiken op de meest centrale plekken van veel Europese metropolen. De expertise van blowUP media maakt het mogelijk om vastgoedeigenaren, waaronder lokale overheden en erfgoed, te helpen bij het creatief inpakken van gebouwen tijdens renovatiewerkzaamheden. Met winnende projecten zoals de interactieve campagne voor Volkswagen in Berlijn of de Daft Punk campagne in Londen, in combinatie met iconische sites die de belangrijkste locaties in Europa domineren, zet blowUP media de standaard in grootschalige buitenreclame.

 

www.blowup-media.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie