Bobshop lanceert webwinkel in België
18-11-2013 13:00:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3651 | Tags:

Sinds enkele weken is Bobshop ook met een webwinkel actief in België. Bobshop staat in de Twinkle100 van 2013 op positie 21 en is één van de grotere online spelers als het gaat om de verkoop van consumentenelektronica en huishoudelijke producten via internet in Nederland, en sinds kort ook in België.

 

Met de nieuwe site Bobshop.be biedt Bobshop Belgische consumenten een op maat gemaakt assortiment bestaande uit meer dan 6.000 producten tegen scherpe prijzen. In het assortiment zijn ook specifiek Belgische producten, zoals wijnkoelkasten en computers met een azerty-toetsenbord, opgenomen.

 

Volledige service en garantie
De producten worden aangeboden met de volledige service en garantie zoals men die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing

 

Bestelling snel laten bezorgen of ophalen
Een bestelling geplaatst voor 22.00 uur, ook op zondag, wordt de volgende dag kosteloos en professioneel thuis afgeleverd. De consument kan er ook voor kiezen om zijn/haar bestelling af te halen bij één van de 830 Kiala afhaalpunten. Bovendien biedt Bobshop de service om onder andere witgoedapparaten, televisies en computers thuis bij de consument aan te sluiten.

 

Indien de consument ervoor kiest om de bestelling thuis te laten bezorgen, dan kan hij/zij het oude apparaat mee retour geven. Retour genomen verpakkingsmaterialen en oude apparaten worden centraal in Nederland gescheiden en verwerkt. Hiervoor is in Harderwijk een milieupark ingericht.

 

Tablet- en mobielvriendelijke website
De webwinkel beschikt tevens over een tablet- en mobiele website versie, waarbij de handelingen van productpagina, naar winkelmandje en het betaalproces overzichtelijk te doorlopen zijn. Hierdoor kunnen consumenten altijd en overal producten bestellen.

 

Ook MisterCash en Maestro
Speciaal voor de Belgische consumenten zijn de betaalmethoden uitgebreid met MisterCash en Maestro. Daarnaast beschikt Bobshop over het BeCommerce certificaat.

 

Dagelijks bezoeken vele duizenden consumenten de website, waardoor Bobshop in snel tempo is uitgegroeid tot één van de grootste online warenhuizen in consumentenelektronica.

 

www.bobshop.nl

www.bobshop.be

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79379