Boekhandel Voorhoeve eerste Libris Boekhandel in nieuwe huisstijl
23-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8071 | Tags:

Boekhandel Voorhoeve, voorheen Plantage Voorhoeve, heeft zich aangesloten bij Libris. Daarmee is deze centraal gelegen winkel aan de Kerstraat 77-79 in Hilversum de eerste winkel die de recent gelanceerde nieuwe huisstijl voert. De nieuwe Libris-stijl – vol van boeken – geeft invulling aan de focus op kwaliteit: een zeer breed assortiment, een passend advies van lokale boekhandelaren en het authentieke gevoel van een  eigentijdse boekwinkel.

 

Eigenaren van de reeds bestaande Boekhandel Voorhoeve in Hilversum zijn Amin Usman en Klaartje de Vocht. Amin, tevens mede-eigenaar van 62Damrak Plus, een onderneming in vernieuwende productconcepten voor de boekhandel, speelt zijn rol op de achtergrond. Klaartje is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

 

“We zijn verheugd dat we onze passie voor ondernemen en lezen nu kunnen inzetten onder de vlag van het kwaliteitsmerk Libris. De nieuwe huisstijl en strategie van Libris passen perfect bij de mogelijkheden van onze winkel”, zegt Amin Usman. “De markt, het vak, de consument: alles is volop in beweging. Klaartje en ik proberen samen met Libris en 62Damrak Plus daar een passend antwoord op te geven, een ongelofelijk interessante uitdaging. Aan ons enthousiasme en het vakkundige team zal het in ieder geval niet liggen.”

 

Over Libris-boekhandel

Libris is de overkoepelende naam van een landelijk samenwerkingsverband van 96 zelfstandige kwaliteitsboekhandels. oDe boekhandels kenmerken zich door een breed assortiment en uitgebreide kennis van het aanbod. Ze vervullen op deze manier een regionale functie. Libris organiseert onder meer de inkoopcondities en de landelijke marketingcampagnes voor de aangesloten ondernemers. Op lokaal niveau geven de Libris-boekhandels hier een eigen invulling aan. Libris is ook bekend van de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs. Libris is onderdeel van Libris Blz., de marktleider voor het Algemene Boek. Retail Service Organisatie Euretco is sinds 2012 grootaandeelhouder van Libris

 

De nieuwe huisstijl van Libris is te bekijken in de webwinkel van Boekhandel  Voorhoeve op:

www.libris.nl/voorhoeve

www.libris.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis