Boetiek.nl: Nieuwe online modezoekmachine
16-07-2013 11:36:52 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4103 | Tags:

 Vandaag opent Boetiek.nl haar digitale deuren! Een nieuwe online modezoekmachine die mode- en beautyliefhebbers toegang biedt tot een verzameling van meer dan 500.000 modeartikelen. Boetiek.nl is een unieke samenwerking tussen EEN Media en Promodeals, die samen hun krachten gebundeld hebben om de beste online modezoekmachine van Nederland te realiseren. Naast ingenieuze zoek- en filtermogelijkheden onderscheidt deze nieuwe modezoekmachine zich door het uitgebreide community-gedeelte.

 

Op Boetiek.nl vind je een overzichtelijke verzameling van meer dan 500.000 fashion en beauty musthaves en 3.000 merken. Via de handige zoekfunctie en de vele filtermogelijkheden kunnen consumenten razendsnel zoeken in de assortimenten van meer dan 150 online webshops. De indrukwekkende lijst bevat toonaangevende namen waaronder Zalando, Wehkamp, Bijenkorf, Vimodos, Nelly en ASOS, maar ook een tal van leuke onderscheidende webshops met een uniek assortiment.

 

Boetiek.nl biedt een platform om alle mode items van vele betrouwbare fashion, beauty en lifestyle webshops in één interface te bekijken. De zoekfunctie geeft een uitgebreid overzicht van specifieke kledingstukken die een gebruiker zoekt. Iedere zoekopdracht is vervolgens te filteren middels de vele beschikbare filteropties om zo tot een gewenste selectie te komen. Daarnaast zijn alle aanwezige items eenvoudig per webwinkel of merk te raadplegen.

 

Naast innovatieve zoek- en filtermogelijkheden beschikt het nieuwe fashion platform over een uniek ledengedeelte met persoonlijke profielen. Met dit profiel bewaar je favoriete items, ontwerp je lookbooks en deel je alles met vrienden. De 'shopping-experience' wordt compleet gemaakt door de blog met het laatste nieuws uit de wereld van shopping, fashion en beauty.

 

Boetiek is een samenwerking van twee toonaangevende online publishers: EEN Media uit Amsterdam en Promodeals uit 's-Hertogenbosch. EEN Media is één van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, fashion en beauty, dit multimediale bedrijf uit de hoofdstad is onder andere bekend van websites als Girlscene.nl, Ze.nl, Fashionscene.nl en Vrouwen.nl. EEN Media bundelt nu haar krachten met Promodeals uit de Brabantse hoofdstad. Laatstgenoemde is een online publisher met een indrukwekkend netwerk aan websites uit de wereld van aanbiedingen, korting en voordeel. Promodeals is o.a. verantwoordelijk voor de exploitatie van JouwAanbieding.nl, Stedenkorting.nl en Deals.nl.

 

www.boetiek.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76386