Bol.com verwacht grootschalige inwisseling opgepotte Air Miles
21-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3977 | Tags:

Bol.com rekent erop dat vele tienduizenden Air Miles spaarders de komende weken voor drukte gaan zorgen in de winkel. Vanaf vandaag kunnen klanten niet meer alleen met euro’s en cadeaubonnen afrekenen, maar ook artikelen bestellen door hun Air Miles in te wisselen. Bol.com verwacht dat veel spaarders de werkelijke waarde van hun veelal lang opgepotte Air Miles zullen ontdekken en op grote schaal zullen inwisselen bij het kopen van feestdagencadeaus, zoals speelgoed, e-readers en geuren.

 

Klanten van bol.com kunnen zelf beslissen of zij op hun volledige bestelling Air Miles inwisselen of een zelf te bepalen gedeelte in euro’s betalen. Uniek is dat het inwisselen van Air Miles ook mogelijk is in combinatie met kortingen. “Nederland telt 6 miljoen Air Miles spaarders. Veel van hen weten amper dat zij gemiddeld enkele tientallen euro’s aan spaartegoed hebben. Dat je dit tegoed nu ook bij bol.com kunt inwisselen op miljoenen artikelen zonder een euro bij te hoeven betalen, zal aanvoelen als het vinden van een vergeten zegelboekje in je keukenla maar dan anno 2013,” aldus Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com. “Met de vaak kostbare feestdagen voor de deur, bieden we zo een mogelijkheid om gemakkelijk een paar tientjes te besparen.”

 

Spaarders die hun Air Miles willen inwisselen bij bol.com, kiezen simpelweg voor deze nieuwe optie in het betaalproces. Zij kunnen daar ook eenvoudig hun saldo checken. Vanaf vandaag bestel je voor nog geen 3.600 Air Miles de nieuwste cd van Ilse DeLange, voor zo’n 5.000 punten het bordspel Ik hou van Holland en voor amper 15.000 Air Miles de dvd-boxset van de complete Borgen-serie.

 

Over bol.com
Bol.com
is al sinds de opening in 1999 één van de populairste winkels van Nederland. Dankzij een breed assortiment, uitstekende service en winkelgemak kan bol.com rekenen op het vertrouwen van ruim 4 miljoen klanten in Nederland en België. Met een assortiment van zo’n 7 miljoen artikelen vinden al deze klanten steeds weer wat zij zoeken. Dat klanten de winkel waarderen blijkt wel uit de vele prijzen die bol.com gewonnen heeft, waaronder talrijke Thuiswinkel Awards.

 

Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in bomvolle speciaalzaken met boeken & ebooks in het Nederlands en andere talen, muziek, dvd’s, Blu-ray’s, games, laptops, software, pc-accessoires, elektronica, mobiele telefonie, huishoudelijke artikelen, speelgoed, babyartikelen, koken & tafelen, mooi & gezond, alles voor huisdieren, tuin & klussen, woonartikelen en een fotoservice. Bol.com is onderdeel van Ahold.

 

www.bol.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie