Bone ontwikkelt campagne XS4ALL ServiceCall
09-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4317 | Tags:

 

Internetprovider XS4ALL staat bekend om de goede service en gaat dat nu extra nadrukkelijk uitdragen in een nieuwe online campagne. Internetbureau Bone ontwikkelde de actiesite ServiceCall.

 

XS4ALL geeft met ServiceCall het startsein voor een nieuwe online campagne. Een interactieve ervaring die heel Nederland een onverwachte blik geeft in de wereld van de helpdesk. Op xs4all.nl/servicecall krijgt de gebruiker via een mobiele connectie volledige controle over de actiesite. Zo 'zap' je via verrassende content langs alle services, met continue interactie tussen smartphone en desktop. Oplettende bezoekers maken bovendien kans op een jaar lang gratis Alles-in-1 Extra.

 

Bernadette de Hoog-Bos van XS4ALL: "Een belangrijke reden waarom klanten voor Xs4all kiezen is onze veelbekroonde service. Dat willen we graag het podium geven dat het verdient."

 

Rogier Beerends, verantwoordelijk voor de campagne namens Bone: "Je telefoon is je eerste toegang tot de service van XS4ALL. Dat gegeven was het vertrekpunt. Vervolgens hebben we van de campagne zelf een service gemaakt door er – met innovatie en filmische content – entertainment aan toe te voegen."

 

XS4ALL ServiceCall kent ook een primeur. Het is de eerste campagne ooit waarin de 'Wilhelm Scream'te horen is. Een befaamd en geliefd sound-effect onder filmmakers, dat wordt gebruikt in klassiekers als Star Wars, Lord of the Rings en Reservoir Dogs.

 

De campagne is ter promotie van de Alles-in-1 pakketten en Internetproducten van XS4ALL. Tot en met 13 maart kan iedereen, met smartphone in de hand, in de wereld van de helpdesk stappen.

 

XS4ALL is de provider die staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. In 2013 is de provider vier keer op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste Alles-in-1 provider van Nederland.

 

Bone, opgericht in 1999, is een interactief activatiebureau uit Amsterdam dat onlangs is samengegaan met SVBmedia. Het bureau werkt behalve voor Xs4all ook voor opdrachtgevers als ICI Paris, Liander, NTI en Bavaria.

 

www.xs4all.nl

www.bone.nl