Booking.com: Ruim vijfhonderd duizend accommodaties
02-07-2014 12:09:03 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4059 | Tags:

 

Vandaag heeft Booking.com, onderdeel van The Priceline Group, de toevoeging van zijn 500.000e accommodatie bekend gemaakt - het Leonardo Hotel in Berlijn. Deze mijlpaal zorgt ervoor dat de klanten van Booking.com - of dat nu families zijn met een bepaald budget of iemand op zakenreis - nog meer variatie en keuze hebben over waar ze kunnen verblijven.

 

Booking.com biedt klanten een ongeëvenaarde selectie accommodaties, verspreid over alle uithoeken van de wereld. Sterker nog, het zou  1370 jaar duren voor één persoon om in idere accommodatie die op Booking.com staat te verblijven, variërend van kleine, door een familie gerunde bed & breakfasts en executive appartementen in grote steden, tot bijvoorbeeld een luexe boomhut in Costa Rica of een schip in het ijs in Noorwegen, er is accommodatie voor elk type reiziger.

 

Booking.com biedt accommodaties in 201 landen en 61.702 bestemmingen, variërend van Aabybro (Denemarken) tot Zlotow (Polen). Dagelijks worden er meer dan 625.000 overnachtingen geboekt op Booking.com.

 

"Het bereiken van deze belangrijke mijlpaal toont onze inzet om onze klanten te voorzien van een brede verscheidenheid aan accommodaties, waar ter wereld ze ook willen verblijven," aldus Gillian Tans, Chief Operating Officer van Booking.com. "Reizigers uit de hele wereld zijn op zoek naar lokale, authentieke ervaringen. Door hen de meeste diverse soorten accommodatie te bieden - variërend van traditionele tot meer onverwachte opties - dragen wij hier flink aan bij."

 

Tans vervolgt: "Er zijn maar weinig steden in de wereld zo aangenaam en gezellig als Berlijn. De toevoeging van het Leonardo Hotel op Booking.com brengt ons weer een stap in de richting van het uitbreiden van een divers en authentiek accommodatieaanbod dat een aantal van de steden in de wereld omvat die door iedereen bezocht zouden moeten worden."

 

Over Booking.com

Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotel- en andere accommodatie. Het garandeert de beste prijzen voor elke soort accommodatie - van kleine zelfstandige tot vijfsterren luxe hotels. Gasten kunnen altijd en overal toegang krijgen tot de website van Booking.com via hun desktop, mobiele telefoon of tablet, en ze hoeven nooit reserveringskosten te betalen. De Booking.com website is beschikbaar in 42 talen, biedt 500.000 hotels en accommodaties in 201 landen, en heeft meer dan 30 miljoen beoordelingen die geschreven zijn door gasten na hun verblijf. De website trekt online bezoekers uit zowel vrijetijds- als zakelijke markten over de hele wereld. Met meer dan 17 jaar ervaring en een team van meer dan 6500 toegewijde medewerkers in meer dan 115 kantoren wereldwijd, beschikt Booking.com over zijn eigen in-house klantenserviceteam dat 24/7 beschikbaar is om gasten te helpen in hun eigen taal en te zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring.

 


www.booking.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie