Bookshelfpublicaties nu verkrijgbaar via studentsonly.nl
11-03-2014 15:14:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3032 | Tags:

Vanaf vandaag is studentsonly.nl dé webshop om Bookshelfpublicaties aan te schaffen. Niet alleen zijn hier de studieboeken te vinden van alle uitgeverijen die meedoen aan Bookshelf, ook de ruim 1400 studentsonlyuittreksels zijn als Bookshelfproduct aan te schaffen. Een one-stop-shop voor studenten dus!

 

Bookshelf is hét platform voor de distributie van educatieve e-books naar studenten en scholen. Het platform is ontwikkeld door het CB en Ingram VitalSource in samenwerking met de educatieve uitgeverijen.

 

Altijd toegang tot publicaties en aantekeningen

Met Bookshelf hebben gebruikers altijd en overal toegang tot digitale studieboeken: op pc, tablet of telefoon. En dat is niet het enige voordeel. Met Bookshelf kan eenvoudig aanvullende lesstof in het studieboek worden geïntegreerd en kunnen notities worden gemaakt én gedeeld.

 

Koppeling met de ELO

Bookshelf kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de Elektronische Leeromgeving (ELO) van de school. Er zijn dan nog veel meer mogelijkheden. Zo kan de boekenlijst direct beschikbaar worden gesteld in de ELO en kunnen docenten toetsen afnemen bij de studenten en de cijfers koppelen aan cijferlijsten. Een ‘single sign on’ zorgt ervoor dat er steeds maar één keer ingelogd hoeft te worden om zowel in de ELO-omgeving als in het Bookshelf-account te komen.

 

www.Studentsonly.nl

www.bookshelf.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!