Born4Jobs verlaagt uitzendtarieven
11-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4324 | Tags:

Als reactie op de hoge tarieven in de uitzendbranche hanteert werving &
selectiebureau Born4Jobs per direct een transparant uitzendtarief. Bovenop het
afgesproken uurtarief tussen werkgever en bureau komt een bemiddelings-fee van €5,- per uur. Ongeacht de hoogte van het overeengekomen uurtarief. Dat betekent dat er niet langer sprake is van een vast percentage over het uurtarief, waardoor de besparing per week per uitzendkracht gemiddeld enkele honderden euro’s bedraagt.

 

Oprichtster en eigenaar van Born4Jobs Anca Beije is van mening dat de huidige tariefstelling op de schop moet: “Wij hebben alles in huis om onze klanten in de media- en entertainmentbranche optimaal te bedienen. Ook op het gebied van uitzendkrachten. Maar de tarifering ten aanzien van uitzenden is niet meer up-to-date. Het huidig economisch klimaat is zodanig veranderd dat het afrekenmodel, dat de uitzendbranche al tientallen jaren hanteert, totaal niet meer aansluit bij de
realiteit van vandaag. Wij willen niet langer star op onze tarieven zitten en vasthouden aan het bestaande systeem, maar ons profileren als een partner die meedenkt. Daarom heeft Born4Jobs besloten de zaken rigoureus te veranderen, omdat de uitzendtarieven niet meer van deze tijd zijn.”

 

Beije vervolgt: “Dit zal stof doen opwaaien in de uitzendsector. Wellicht wordt het ons niet in dank afgenomen, maar het is voor ons en onze klanten de enige juiste stap. De hele media- en entertainmentbranche zit in zwaar weer en daar sluit Born4Jobs niet langer de ogen voor.”

 

Werving & selectiebureau Born4Jobs is specialist in arbeidsbemiddeling voor de media- en entertainmentbranche in Nederland en België. Met vijf disciplines: Executive Search, Werving & Selectie, Uitzenden & Payrollen, Entertainment Stages en Training & Coaching, is Born4Jobs in staat haar klanten van A tot Z te bedienen. Met duizenden actieve kandidaten in de database is het bureau uitermate goed toegerust om op elke wens en vraag uit de markt adequaat in te spelen.

 

www.born4jobs.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis