Bright lanceert digitaal magazine Bright Ideas
05-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4226 | Tags:

 

Na een geslaagde voortzetting als doorstartup begin dit jaar lanceert de toonaangevende techpublicatie Bright vandaag de opvolger van zijn printmagazine. Het nieuwe digitale magazine, Bright Ideas geheten, verschijnt om de week op ideas.bright.nl    

 

Uitgever-hoofdredacteur Erwin van der Zande: "We willen met Ideas de waan van de dag in de blogosfeer ontstijgen en verdieping bieden over vernieuwing. Smaakvol, geopinieerd en onafhankelijk. Kritisch waar nodig en een knipoog waar mogelijk. Om de week op zaterdagen verschijnt een nieuwe editie met vijf tot zes stukken waar de leestijd expliciet bij staat vermeld. Zo'n format past bij deze tijd: korter, vaker, lichter, visueler, sneller en daarmee beter afgestemd op de nieuwe leespatronen."

 

Bright Ideas telt 24 edities per jaar voor 24 euro. Speciaal rond de introductie is dat bedrag verlaagd naar 20 euro en maakt ieder nieuw lid kans op een spiksplinternieuwe Google Glass. De felbegeerde met internet verbonden bril is wereldwijd nog nergens vrij verkrijgbaar. Er lopen in Nederlands slechts een kleine vijftig zogeheten Glass Explorers rond. Daar komt er op 1 juni één bij wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt.

 

Bright Ideas verschijnt in de vorm van een webapp. Het is daarmee leesbaar op elk scherm, in een opmaak aangepast op het formaat. Of je nou een desktop, laptop, tablet of smartphone gebruikt, Ideas leest altijd lekker. In elke editie zit bovendien een stuk dat iedereen gratis kan lezen ter kennismaking. Artikelen die door leden worden gedeeld, zijn ook gratis te lezen. Bright Ideas is bovendien banner-vrij.

 

Over Bright

Bright is sinds 2005 vol van vernieuwing en bericht via diverse kanalen over personal technologie en digital lifestyle. Via nieuwssite Bright.nl en apps voor iOS, Android, Windows Phone en Windows 8 worden een kwart miljoen Nederlanders bereikt elke maand. Het unieke event Bright Day dat twee keer per jaar in Amsterdam circa duizend bezoekers trekt, de eerstvolgende op 17 mei. Een select assortiment editor's choice producten, veelal stijlvolle accessoires en gadgets, wordt online aangeboden in de Bright Store.

 

Bright is een uitgave van Grand Gear Media

 

ideas.bright.nl

www.bright.nl