BST Group breidt portfolio headsets uit
08-01-2014 12:11:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3632 | Tags:

BST Group breidt het assortiment headsets sterk uit. Naast de producten van Jabra en Sennheiser zijn er via de website nu ook headsets van Plantronics beschikbaar. BST, expert in headsets, opname apparatuur en videoconferentie, beantwoordt hiermee de behoefte aan meer efficiency.

 

Direct effectiever bellen

Directeur BST Group Arno van Beek: “Onze klanten hebben één ding gemeen: ze willen een efficiencyslag maken. Daardoor groeit de vraag naar Unified Communications. Als je hier een serieuze bijdrage aan wil leveren, dan moet je zorgen dat ‘alles kan’. We kunnen nu voorzien in alle behoeften. Dat zie je terug in het complete portfolio aan producten, maar ook in de service. Online bieden we één plek waar alles te vinden is. Het best passende product wordt snel gevonden en kan eenvoudig worden besteld. Op die manier kan het bedrijf nog dezelfde week beginnen met besparend bellen”.

 

Alle typen

De headsets zijn onder meer geschikt voor gebruik in zorginstellingen, kantooromgevingen en het MKB. Het meest in trek zijn de wireless headsets van Savi range en de Voyager Legend series en de corded headsets uit de Blackwire series. Maar ook de vraag naar aangepaste producten groeit. “In een ziekenhuis beweegt een bellende medewerker zich anders dan in een callcenter. Bovendien kan het zijn dat degene die belt, bijvoorbeeld een gehoorapparaat draagt. Op zo’n moment is BST er om de headset ideaal te maken. Iedereen moet van effectief telefoneren kunnen profiteren.” zegt van Beek.

 

Over BST Group
BST is voorloper op het gebied van Unified Communications in de Benelux. Wij leveren sinds 1988 geavanceerde headsets, opname-apparatuur en oplossingen rond videoconferentie. BST zet hoogstaande technische kennis en expertise in om de markt van nu als de beste te bedienen. We hebben diverse partnerschappen gesloten om aan iedere gebruikersvraag te voldoen. Onze eigen Technische Dienst en het Research en Development team hebben een permanente focus op innovatie.  Zo zijn we in staat om producten te blijven ontwikkelen, aan te passen en te vernieuwen. BST Group heeft een vestiging in Terheijden (Nederland) en Meer (België).

 

www.bstgroup.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie