Buro Benk werkt voor Offley Port (Bacardi Nederland)
10-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4014 | Tags:

Buro Benk, gespecialiseerd in joint marketing, voert dit jaar een tweetal activaties voor Offley Port uit. Deze maand start een online activatie en in het najaar vindt een salesactie op de winkelvloer plaats. Doelstellingen van beide campagnes zijn het activeren van de Offley Port doelgroep, het verhogen van de penetratie en de consument inspireren met nieuwe gebruiksmomenten.

 

Met wie wil jij jouw ultieme Port moment beleven?

Om de achterban van Offley te activeren, heeft Buro Benk een online activatie ontwikkeld waarbij de consument kans maakt op twee van de twintig plekken aan de proeverij tafel. De online tafel zal gedurende de actieperiode gevuld worden met de winnaars. Deelnemers aan de actie kiezen hun favoriete Port en nodigen een vriend(in) uit met wie ze de proeverij samen willen beleven. Reypenaer maakt de proeverij als joint marketing partner compleet. De daadwerkelijke proeverij zal plaatsvinden in het proeflokaal van Reypenaer. Offley Port en Reypenaer kaas versterken elkaar én de campagne

 

Sara Walraven, brand manager Bacardi Nederland: “Offley Port en Reypenaer kaas passen perfect bij elkaar! Buro Benk heeft haar ervaring op het gebied van joint marketing toegepast en een juiste doorvertaling naar een creatief en effectief actiemechanisme bedacht. Dat maakt dat de campagne helemaal rond is.”

 

Bastiaan Krips, oprichter en joint marketing director Buro Benk: “Wij geloven in de kracht van samenwerken en hebben ons verplaatst in de doelgroep van Offley Port. Relevantie voor de consument is bij ons altijd het uitgangspunt voor een creatief en effectief actiemechanisme. Offley Port en Reypenaer kaas versterken elkaar in deze activatie op zowel doelgroep- als gebruiksmomentniveau”.

 

Over Offley Port

Offley Port is een eigentijds portmerk met een rijke, eeuwenoude traditie in het maken van uitmuntende portwijnen. Offley Port kent een ruim assortiment, van de toegankelijke, klassieke Ruby en de elegante Tawny portwijnen tot superieure specialties zoals de Reserva en de LBV Port.

 

Offley Port is onderdeel van Sogrape Vinhos en de distributie in Nederland is in handen van Bacardi Nederland. Bacardi Nederland is het grootste premium spirits & wines bedrijf van Nederland en is een volle dochter van multinational Bacardi Ltd.

 

Over Buro Benk

Buro Benk is joint marketing. En joint marketing is een manier van denken. Buro Benk gelooft in de kracht van samenwerken en legt verbanden en brengt partijen bij elkaar. We onderscheiden 3 vormen van joint marketing: Actie, Activatie en Strategie. Buro Benk is gevestigd aan de Oudegracht in Utrecht en werkt onder andere voor John West, JAN Pannenkoeken, SENSEO, Iglo, Sicilia en Chupa Chups. 

 

www.burobenk.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie