Buro Derk Dumbar ontwerpt nieuwe huisstijl Topic Travel
17-12-2013 15:38:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3634 | Tags:

Buro Derk Dumbar is de ontwerper van de nieuwe huisstijl van Topic Travel vakantiehuizen. Grafisch ontwerper Gert Dumbar en zoon Derk kiezen in de huisstijl voor vrolijke confettikleuren, die je associeert met vakantie en voor sjabloonletters, die vroeger in de reiswereld veel werden gebruikt. De combinatie van kleuren en letters is een vertaling van de kwaliteit, professionaliteit en enorme toewijding van Topic Travel.

 

“Vorig jaar besloten we ons logo te vernieuwen.” vertelt Onno Bodlaender. “Vlak voordat wij daar een aantal ontwerpstudio’s voor wilden uitnodigen, kwam Gert Dumbar, naast gereputeerd ontwerper ook huiseigenaar van een huis uit ons aanbod in Frankrijk, toevallig langs. Precies op het juiste moment.”

 

Nieuwe campagne

In december en januari maken veel Nederlanders plannen voor hun zomervakantie. De nieuwe huisstijl van Topic Travel is dan volop zichtbaar. 

 

 

Daarnaast start in januari de nieuwe multimediale campagne met onder andere radio- en tv-commercials, reclamemasten en online advertising. Deze campagne borduurt verder op die van vorig jaar, waarbij TOPvakantiehuizen voor een betaalbare topvakantie het centrale thema is. De creatie van de campagne is gedaan door Qiss.

 

Over Topic Travel vakantiehuizen
Topic Travel vakantiehuizen is in 20 jaar uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist op het gebied van de verhuur van de betere vakantiehuizen. Topic Travel werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en verhuurt de vakantiehuizen rechtstreeks aan zijn klanten. De bijna 2.300 vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechië en Kroatië worden jaarlijks geïnspecteerd door eigen medewerkers. En altijd met als uitgangspunt: Zouden wij hier zelf vakantie willen vieren?

 

www.topictravel.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie