BuroSix en Südtirol Marketing zetten samenwerking voort
13-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3568 | Tags:

De Italiaanse regio Zuid-Tirol, oftewel Südtirol, heeft opnieuw voor BuroSix gekozen als PR- en marketingbureau. BuroSix vertegenwoordigt Zuid-Tirol inmiddels anderhalf jaar en is per 1 januari 2014, na een pitchprocedure, door Südtirol Marketing voor de komende drie jaar opnieuw aangesteld.

 

BuroSix gaat verder met de weg die anderhalf jaar geleden is ingeslagen, namelijk het op de kaart zetten van Zuid-Tirol in Nederland. BuroSix is verantwoordelijk voor alle PR- en marketingactiviteiten zoals online en offline promoties, social media, evenementen, persreizen en persberichten. Daarnaast gaat BuroSix samenwerken met huidige en nieuwe aanbieders van reizen naar het tussen de Dolomieten gelegen Zuid-Tirol.

 

Vincent van Leeuwen van BuroSix is verheugd met het vertrouwen dat Südtirol Marketing in het bureau heeft. Het team van BuroSix is meer dan enthousiast over de verlenging van het contract voor drie jaar. “Zuid-Tirol is een prachtige vakantiebestemming in het noorden van Italië en zit vol verrassingen. De mediterrane sfeer in de Alpen maakt het een bijzondere regio”, aldus Vincent van Leeuwen.

 

Volgens Südtirol Marketing is de regio klaar om nog meer toeristen uit Nederland te ontvangen. “Wij zijn zeer verheugd dat BuroSix de pitch heeft gewonnen. Wij zijn zeer tevreden over het toegewijde team en de succesvolle resultaten van het afgelopen anderhalf jaar. Daarnaast sluiten onze visies naadloos op elkaar aan als het gaat om het promoten van een bijzondere vakantiebestemming zoals Zuid-Tirol”, aldus Maximilian Alber, Head of Marketing – Western & Central Europe van Südtirol Marketing.

 

www.burosix.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie