C&A groeit in Europa en opent eerste twee winkels in Denemarken
18-09-2013 13:33:04 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3428 | Tags:

De Europese modeketen C&A opent zijn eerste twee winkels in Denemarken, in Kolding (op 19 september) en Aarhus (op 26 september). Met de nieuwe Deense winkels heeft C&A nu in totaal 1.575 filialen in 21 Europese landen.

 

Dynamische mode - dynamische locaties
De modeketen heeft bewust gekozen voor centraal gelegen locaties voor zijn twee nieuwe winkels. De havensteden Aarhus en Kolding bieden niet alleen de gewenste winkelruimte, het zijn vooral bruisende, dynamische steden. De twee nieuwe C&A-winkels zijn samen goed voor zo'n 40 nieuwe arbeidsplaatsen.

 

Fris winkelconcept biedt inspirerende nieuwe ervaring

Kenmerkend voor de inrichting van de twee winkels is het moderne, heldere concept, waarbij lichte natuurtinten de achtergrond vormen voor de aangeboden mode. Thematisch gepresenteerde, op elkaar afgestemde artikelen en een open, toegankelijke indeling van de winkel zorgen ervoor dat klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden. De bijna 700 vierkante meter winkelruimte in Kolding en de bijna 1.000 vierkante meter in Aarhus bieden plaats aan een ruim assortiment voor kinderen en volwassenen. De winkels zullen strategisch gelegen zijn in de grote winkelcentra van Kolding en Aarhus.

 

"We vinden het geweldig dat we nu ook winkels hebben in Denemarken. Daarmee openen we een nieuwe markt voor C&A", zegt winkelmanager Lars Rasmussen. "We zijn ervan overtuigd dat C&A het in het modebewuste Denemarken goed zal doen, dankzij de frisse en innovatieve uitstraling van de winkels."

 

Naar aanleiding van de opening heeft de C&A Foundation besloten zowel in Kolding als in Aarhus 20,000 Deense kronen te schenken aan goede doelen.

 

C&A in Kolding

Opening: 19 september, 10.00 uur
Adres: Skovvangen 42, 6000 Kolding

 

C&A in Aarhus

Opening: 26 september, 10.00 uur
Adres: Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand

 

www.c-and-a.com/nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77649