Camiel van Asch nieuwe directeur 4DMS
09-07-2014 10:59:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4238 | Tags:

Camiel van Asch volgt Jos van der Vorst per 1 augustus op als directeur van 4DMS. Hij zal vanwege zijn voorliefde voor commercie extra focus hebben op het zijn van “het gezicht van 4DMS”, vanzelfsprekend tezamen met de salesmanagers.

 

“Het is tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik ben er van overtuigd dat mijn reeds opgebouwde kennis en kunde volledig tot hun recht kunnen komen binnen dit mooie bedrijf. Ik kijk er naar uit om met heel veel energie aan de slag te gaan bij 4DMS en samen met het team de organisatie nóg sterker te maken. Dit met als uiteindelijke doel om onze (potentiële) klanten, nu en in de toekomst, nog beter te kunnen bedienen.”

 

Camiel van Asch heeft ruim twaalf jaar ervaring opgedaan binnen het mkb en de financiële sector, waarvan ruim zeven jaar in een leidinggevende rol bij Fortis Bank en ABN AMRO. Bij die twee financiële instellingen groeide hij in korte tijd door van accountmanager zakelijke markt naar directeur zakelijke markt. In een tumultueus en sterk veranderend bankenlandschap is Van Asch in staat gebleken zijn team sterker te maken en organisatiedoelstellingen te overtreffen.

 

“Ik heb Camiel in de afgelopen tien jaar in diverse samenwerkingsverbanden leren kennen als een betrouwbare en kundige partner. In de wetenschap dat Camiel de benodigde capaciteiten op general management niveau bezit en hij dit combineert met een enorme drive en enthousiasme, kan ik met een gerust hart de rol van betrokken aandeelhouder aannemen en hem ondersteunen indien gewenst.”

 

Over 4DMS

4DMS is een specialist op het gebied van marketing & IT consultancy, ontwikkeling en executie. Als  full service operationeel marketingbureau stelt zij B2C-organisaties in staat om maximaal rendement te behalen uit hun 1-op-1 klantcontacten én om marketingprocessen efficiënter te maken. Dit doet zij onder meer voor Eneco, Unilever en Wegener.

 

 

www.4dms.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie