[Campagne] Cheel Amsterdam maakt werk voor Samsung Monitoren
29-08-2013 17:04:19 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4765 | Tags:
Ongelofelijk in welke houdingen deze mensen zich wringen. Het lijkt raar, maar dit zijn exact de posities waarin de meeste mensen werken op hun laptop. Bijna de helft van werkend Nederland krijgt last van lichamelijke klachten tijdens het werk.
 
Cheel Amsterdam ontwikkelde de nieuwe campagne voor Samsung Monitoren waarbij alles draait om ergonomie op de werkplek. In de video zien wij doodnormale mensen in bizarre posities op de meest gekke plekken. Het lijkt raar, maar dat is precies hoe Nederland tegenwoordig achter zijn laptop zit.
 
Mensen die met een laptop of tablet werken, moeten zeker voor een los beeldscherm kiezen. Het vermindert het risico op rug- en nekklachten en verhoogt de productiviteit aanzienlijk. Want het scherm van een gemiddelde laptop is namelijk te klein voor de meest voorkomende werkzaamheden. Een monitor van Samsung biedt uitkomst. Zeker op de werkplek. Doordat het scherm altijd op ooghoogte staat, neem je vanzelf de juiste houding aan. Om die reden is Samsung een campagne gestart voor een betere houding tijdens het werken met de computer. De video In welke houding zit jij zien wij doodnormale mensen in bizarre posities op de meest gekke plekken.
 
Het lijkt raar, maar dat is precies hoe Nederland tegenwoordig achter zijn laptop zit. Recent onderzoek van Ipsos wijst uit dat bijna de helft van de werkende Nederlanders last krijgt van lichamelijke klachten tijdens het werk. Veel mensen nemen onbewust een ongezonde werkhouding aan zodra ze met een laptop of tablet werken. Zeker als ze langere tijd in een verkeerde houding in de weer zijn, neemt de kans op lichamelijke klachten toe.
 
 
 
 

Credits

Creative Director: Frans Pootjes / Concept: Ton van Jole, Peter Tromp / Art Direction: Peter Tromp / Copy: Frans Pootjes / Regisseur: Martijn van Hees (Met Wie) / Social Media: Paul Braat / Account: Mara Dykhuizen, Eric de Lange / Verantwoordelijk bij klant: Yvo Vissers, Jolanda Brink, Steffany van der Hout, Janet Kroondijk

 

www.samsung.com/nl/dejuistehouding

www.cheel.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie