[Campagne] SuperRebel.com maakt werk voor KOTUG
09-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6085 | Tags:

http://www.deperslijst.com/persbericht/Px187NTM0MjExLQ==.jpg

 

Er zullen niet veel mensen zijn die de naam KOTUG direct kennen. De nieuwe campagne gaat daar verandering in brengen. En terecht, want KOTUG is één van de meest roemruchte sleepbootbedrijven in Nederland. Vanuit de thuishaven Rotterdam biedt het familiebedrijf haar maritieme diensten aan in heel de wereld. Ze zijn uitvinders van de revolutionaire Rotortug, een aandrijfsysteem dat zorgt voor een ongekende wendbaarheid en ze bouwden als eerste ter wereld een hybride Rotortug. 

 

Weinig woorden, veel daden

Rotterdams als ze zijn, werken ze hard en is het nooit bij ze op gekomen om over deze prestaties op te scheppen. En dat hoeft ook niet. Een campagne waarin wordt getoond wat Kotug doet en goed in is, volstaat. Het resultaat is een reeks van indrukwekkende beelden die niet meer dan een paar woorden nodig heeft om heel het verhaal te vertellen. Een meeslepend verhaal over leiderschap, trots, krac ht en innovatie. Dit is de wereld van KOTUG en dit is wat het bedrijf bijzonder maakt. 

 

Volle kracht

De internationale campagne is te zien in maritieme vakbladen wereldwijd, op beurzen en events, op de site. Natuurlijk mag met zoveel indrukwekkende beelden een kalender niet ontbreken. Lodewijk Varossieau, Creative Director bij SuperRebel.com: "Wij zijn super trots op de nieuwe campagne voor KOTUG International. KOTUG is een van de toonaangevende bedrijven uit de Rotterdamse haven. Inmiddels is het familiebedrijf een grote internationale speler. In de campagne laten we op een stoere manier alle diensten zien. De campagne is klassiek, maar toch opvallend door z’n kracht en eenvoud. Volle kracht vooruit."

 

www.superrebel.com

www.kotug.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie