Capitar IT Group gaat Bel-me-niet Register technisch beheren
11-09-2013 13:46:45 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3317 | Tags:

Capitar IT Group wordt verantwoordelijk voor het IT-beheer en de doorontwikkeling van het Bel-me-niet Register. Ook de hosting en beveiliging van het BMNR-register komt bij Capitar te liggen, dat voor deze opdracht samenwerkt met CMS-specialist Wunderkraut. Capitar is door de Stichting Infofilter geselecteerd na een Europese aanbesteding.

 

Het Bel-me-niet Register heeft als doel consumentenirritatie over ongevraagde telemarketing te verminderen. Overzichtelijkheid en bereikbaarheid van het Register moet altijd gegarandeerd zijn. Dat vereist een optimale IT-infrastructuur: Capitar IT Group krijgt de opdracht die infrastructuur verder te vernieuwen en zal het technische systeem beheren. De opdracht geldt voor een periode van twee jaar met de optie tot verlenging met nog eens twee jaar.

 

Capitar zal een flexibele IT-omgeving ontwikkelen waardoor de database optimaal beschikbaar is en blijft voor eindgebruikers. Tijdelijke pieken in gebruik kunnen steeds goed worden opgevangen en als dat nodig is worden tijdelijk extra servers ingezet. De informatiebeveiliging is gegarandeerd conform de ISO 27001-eisen.

 

Serge Ferraro, directeur van het Bel-me-niet Register: “We hebben er vertrouwen in dat Capitar met haar kennis en expertise een belangrijke bijdrage levert aan een veilig en beschikbaar Register.” Hans van Vlaanderen, managing director bij Capitar, is trots: “Trots dat het Bel-me-niet Register kiest voor de expertise en innovatiekracht van Capitar. We kijken uit naar de samenwerking.”

 

Over Bel-me-niet Register
De Stichting Infofilter is de wettelijk vastgestelde beheerder van het Bel-me-niet-Register. Met het Register kunnen vaste en mobiele telefoonnummers geblokkeerd worden voor reclame of werving (telemarketing). Bedrijven mogen deze nummers niet langer benaderen met telefonische reclame of werving. Het Bel-me-niet Register telt nu ruim acht miljoen telefoonnummers.

 

Over Capitar IT Group
Capitar IT Group, voorheen ZXfactory, is een full service IT-bedrijf en specialist in managed services, hosting, cloud, consulting en development. Het bedrijf adviseert klanten over de meest recente ontwikkelingen in de markt en ontwikkelt en implementeert IT-oplossingen op basis van de nieuwste technologieën en cloudoplossingen. Capitar richt zich op de Business to Business markt en opereert in Europa.

 

www.capitar.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie