CBS Outdoor en OutForce Media: 75 jaar Margriet op op buitenreclame objecten Museumplein Amsterdam
27-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4576 | Tags:

 

Het Museumplein in Amsterdam krijgt er een openluchtmuseum bij. Tot en met 6 oktober zal het plein in het teken staan van 75 jaar Margriet. Een overzicht van 75 Margriet-covers worden tentoongesteld via storytelling op 38 buitenreclame objecten. In het kader van het jubileum publiceert Sanoma deze week de dikste editie van Margriet ooit.

 

Het 220 pagina’s tellende jubileumnummer van Margriet biedt een blik terug in de tijd en laat zien hoe Margriet al 75 jaar de vrouw in Nederland volgt, stimuleert, ontspanning en herkenning biedt. De coverexpositie op het Museumplein sluit hierop aan; het is een wandeling door 75 jaar Nederland.

 

Brenda van den Broek, product manager Margriet: “De lezeres beslist vaak pas op de winkelvloer welk tijdschrift ze koopt. Door de inzet van buitenreclame en deze unieke coverexpositie op het Museumplein, zijn we zichtbaar op plekken dichtbij tijdschrift verkooppunten waar Margriet verkrijgbaar is en dat is voor ons heel belangrijk. Bovendien vieren we onze 75e verjaardag zo op unieke wijze, met iedereen die langsloopt en al die prachtige covers kan bewonderen, op het Museumplein, het culturele hart van Nederland.”

 

Guy Grimmelt, marketing & business development director van CBS Outdoor: “Allereerst willen we Margriet natuurlijk van harte feliciteren met hun 75 jarige bestaan! Ons team onder leiding van Ivar Camps heeft in nauwe samenwerking met Margriet een unieke manier gevonden om dit iconische magazine te laten stralen middels een visueel verhaal dat 75 jaar beslaat. Zeker in deze tijd waar er meer magazines verdwijnen dan blijven is het mooi om op deze unieke plek de Margriet in al haar glorie te tonen en daar zijn we trots op."

 

Guido Lambriks, managing director van OutForce Media: “Deze campagne van Sanoma is een prachtig voorbeeld van de impact van storytelling. Het verhaal wekt nieuwsgierigheid op, geeft de mogelijkheid om iets uit te leggen en wordt niet gezien als reclame, maar als inhoudelijk verhaal”, vertelt . Hiermee laten we zien dat we met tijdelijke objecten de sleutel hebben tot vernieuwende communicatie.

 

Over CBS Outdoor

CBS Outdoor Nederland is onderdeel van CBS Outdoor International. CBS Outdoor Nederland onderscheidt zich in het bereiken van waardevolle doelgroepen, door kwantitatieve- en kwalitatieve insights te leveren, door operationele excellentie en het bouwen en onderhouden van lange termijn relaties. CBS Outdoor heeft diepgaande kennis van doelgroepen en de markt, jarenlange expertise, een breed aanbod en is marktleider in interactieve buitenreclame. Hiermee biedt CBS Outdoor adverteerders innovatieve en creatieve buitenreclame oplossingen op straatmeubilair, NS-stations, billboards en via vervoersreclame. Door onder andere exclusieve samenwerkingen met de Nederlandse Spoorwegen en Schiphol kunnen adverteerders kunnen hiermee op de meest uiteenlopende locaties de massa of juist heel gericht waardevolle doelgroepen bereiken.

 

www.cbsoutdoor.nl

www.outforcemedia.nl

www.margriet.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie