CCA verlaat Conclusion, verandert naam in Brand and Business Architects
29-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3833 | Tags:

 

Vanaf 1 juni zal CCA verder gaan onder de naam Brand and Business Architects. Tevens zal het bureau zich versterken met een aantal associate partners op het gebied van business strategie, merkontwikkeling en talent management, in de personen van Walter van der Mee, Ronald Voorn en Vincent Mispelblom Beyer.

 

Rob Benjamens: "We leven in een tijd van enorme veranderingen. De laatste jaren zien wij, dat naast onze werkzaamheden op het gebied van bureau-selecties en communicatie-advies, wij intensief worden ingeschakeld bij positioneringsvraagstukken van merken en bedrijven. Dit in samenhang met de commerciële en organisatorische problematieken bij onze opdrachtgevers."Fred Moolhuijsen: "Dit is het juiste moment om de naamgeving in die richting aan te passen. We zien dat markten aangeland zijn op een omkeerpunt. Cijfermatig gaan ze van min naar plus. De achterkant van bedrijven is gesaneerd. Maar de kernvraag blijft of men klaar is voor hernieuwde groei. Nu is het moment daar voor opdrachtgevers om hun business case te versterken. Ben je onderscheidend genoeg? Welke domeinen claimen wij? En heb je de mensen die het verhaal met passie kunnen uitdragen? Keuzes die nu gemaakt moeten worden om het verschil te kunnen maken. Vandaar dat we ons partnership hebben versterkt met een aantal associate partners die elk met hun expertise ons advies- en oplossend vermogen vergroten. Per 1 mei zijn Walter van der Mee, Ronald Voorn en Vincent Mispelblom Beyer aan boord en staan onze cliënten met raad en daad bij. Tevens komt er  een einde komt aan de formele relatie met Conclusion uit Utrecht. De afgelopen jaren hebben we in een aantal interessante projecten, heel stimulerend met elkaar opgetrokken. Beide partijen zijn van mening dat de plezierige samenwerking ook zonder een minderheidsaandeel- houderschap van Conclusion gecontinueerd kan worden."

 

Brand & Business Architects is een advies bureau, dat het bedrijfsleven, zowel qua beleid als uitvoering terzijde staat om keuzes te maken in commercieel beleid. Vanuit een heldere cijfermatige opstelling, gekoppeld aan vele jaren van praktische ervaring in general management en gekoppeld aan real time inzichten in mens en consument.

 

www.brandandbusinessarchitects.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie