Central Station NL sluit samenwerking met Ledvertiser
21-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3883 | Tags:

 

Central Station NL heeft een samenwerking gesloten met Ledvertiser voor de sales exploitatie van het 8m2 grote scherm op de Grote Markt in Groningen. Op het scherm wordt een mix van actualiteiten, evenementen, de klok en reclames getoond.

 

Aan de voet van het scherm bevinden zich enkele van de bekendste cafés van Groningen zoals De Drie Gezusters en De Grote Griet. Het aandeel studenten is zeer groot op de markt en het scherm hangt bovendien tegenover de studentenvereniging Vindicat.

 

Deze unieke A-locatie heeft een gemiddeld aantal passanten van 352.000 per week. Door de prominente plek op de markt is dit scherm een ware eye-catcher!
 

 
Central Station NL is de autoriteit op het gebied van digitale media op locaties buitenshuis. Wij creëren impact voor adverteerders door effectief bereik op te bouwen in voor zowel de doelgroep als merk/product relevant umfeld; Occasion Based Marketing. Central Station NL heeft een landelijke dekking met 80% marktaandeel. Het premium digitale netwerk telt meer dan 10.000 schermen en een bereik van 2,8 miljoen consumenten per dag.
 
 
 
www.centralstationnl.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie