Chef’s Food: Vleesoptafel.nl - vers kwaliteitsvlees binnen 24 uur thuisbezorgd
03-06-2014 14:10:11 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3537 | Tags:

Na het succesvolle Visoptafel.nl lanceert Chef’s Food speciaal voor de vleesliefhebber, vleesoptafel.nl. Deze nieuwe webwinkel is voortgekomen uit een samenwerking met Lebouille, specialist in exclusief vlees en leverancier aan diverse Nederlandse top –en sterrenrestaurants. Vanaf nu kan er eenvoudig integraal op beide websites exclusief vis en vlees tegelijk besteld worden, deze wordt dan al binnen 24 uur diepgevroren aangeleverd!

 

Waarom Vleesoptafel.nl?

Echte fijnproevers hebben het niet gemakkelijk in Nederland. Het assortiment in supermarkten is beperkt. Op zoek naar Limburgs kloostervarken, fullblood Wagyu ribeye, of Geuldal melklam? De gemiddelde kruidenier zal het slechts bij hoge uitzondering in de vitrine hebben. De markt of kwaliteitsslager kunnen soms uitkomst bieden, maar ook hier is het aanbod vaak teleurstellend en daarbij gooien sluitingstijden nog meer roet in het eten.

 

Chef’s Food biedt met vleesoptafel.nl, een webshop vol exclusief, vers, duurzaam én betaalbaar vlees. De producten komen van het culinair hoogwaardige Lebouille, sinds jaar en dag dé vleesspecialist in Nederland en België . Lebouille importeert haar vlees vanuit de hele wereld, maar besteed ook veel aandacht aan regionale producten zoals ‘Born in Limburg’. Voor topkwaliteit zijn lokale streekproducten soms gewoon de beste keus.

 

Houdt u ook van vis? Dan is er nog meer goed nieuws! De websites van Vleesoptafel en Visoptafel zijn nu naadloos geïntegreerd en voor iedereen bereikbaar onder Chef’s Food. Zo kunt u in één moeite de heerlijkste vis én het beste vlees bestellen. Switch heen en weer tussen de pagina’s tot u uw perfecte combinatie van surf‘n’turf hebt samengesteld - en dat alles zonder de deur uit te hoeven!

 

Vers geslacht, vers bezorgd via Chef’s Food Chef’s food koopt via Lebouille het vlees direct bij boeren en slachterijen. Na verwerking wordt het product zo snel mogelijk vacuüm verpakt en ingevroren. Zo blijven smaak, malsheid en kwaliteit optimaal. En ook tijdens de bezorging blijft de temperatuur laag; het vlees reist in een speciale tas met koelelementen, die weer in een isolerende doos wordt verpakt. Zelfs tot 24 uur na bezorging blijft het product zo vriesvers. Bent u tijdens kantooruren niet thuis? Dan bestaat er een oplossing: de innovatieve "pick-up points" van PostNL, waarvan er in heel Nederland in totaal 2500 zijn. Deze pick-up points zijn tot buiten kantooruren open, voor sommige locaties zelfs tot 20:00 uur. Zo is het bestelde vlees altijd binnen 24 uur in huis.

 

Introductiepakket

Eerst weten wat voor vlees u in de kuip heeft? Voor de twijfelaar heeft Chef’s Food  voor de liefhebbers van Vleesoptafel producten nu een speciaal introductiepakket in de aanbieding. Bij elkaar ruim 3 kilo overheerlijk vlees, waaronder Wagyu Fullblood hamburgers, grainfed Black Angus steaks, poussins, kalfsentrecôtes, eendenborst en lamsrack. En zelfs voor de bereiding van uw bestelling biedt Vleesoptafel een oplossing: op de website staan uitgebreide recepten en Tips van de Chef.  Het complete introductiepakket is nu te bestellen voor €65,00 en wordt gratis thuisbezorgd.

www.vleesoptafel.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie