Choozze introduceert freemium bellen in Nederland
28-08-2014 10:14:44 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4597 | Tags:

Choozze is in Nederland de eerste mobiele provider die freemium bellen aanbiedt. Met dit concept dat zich in Amerika al heeft bewezen, kunnen consumenten in Nederland nu ook gratis bellen. Met de grote hoeveelheid aandacht en aanvragen kent Choozze een week voor de officiële lancering een vliegende start. Choozze viert Mobile Happiness met een launchparty op de studentenbeurs Intree in de Passenger Terminal te Amsterdam, donderdag 28-08 om 15.00 uur, stand 208.

 

Vanwege het grote enthousiasme wordt de officiële productpresentatie omgedoopt tot launchparty die in het teken staat van Mobile Happiness. Om 15.00 uur start het Choozze Happy Hour dat wordt ingeluid met een theateract op grote hoogte, waarmee Choozze grenzeloze vrijheid wil verbeelden. Choozze is altijd in dialoog met haar doelgroep, wat nu al heeft geleid tot een grote schare fans. Als dank wordt één van de grootste fans in het zonnetje gezet. Bovendien ontvangen de eerste 50 studenten op de stand een gratis Zero abonnement, zonder activatiekosten.

 

Chooze biedt haar klanten twee verschillende abonnementen aan; Choozze Zero en Choozze Bright. De abonnees die voor het Zero abonnement kiezen, krijgen een gratis abonnement met 100 belminuten, 100 smsberichten en 100MB internet. Abonnees die voor Choozze Bright kiezen betalen 35 Euro per maand en kunnen daarmee onbeperkt bellen, sms-en en internetten in heel Europa. Een abonnement is af te sluiten via www.choozze.nu.

www.choozze.nu

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie