Classic FM lanceert Luisterboeken Lounge tijdens de Week van het Luisterboek
15-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3886 | Tags:

Luchtige gesprekken met diepgang en humor, op zoek naar de mens achter de schrijver: van 19 tot en met 23 mei presenteert Michael Pilarczyk de Classic FM Luisterboeken Lounge, waarin hij elke dag een uur lang een doortastend gesprek voert met bekroonde auteurs.

 

Renate Dorrestein, Arjen Lubach, Robert Vuijsje, Arie Boomsma & Thierry Baudet en Susan Smit schuiven een voor een aan om onthullende persoonlijke verhalen te vertellen. In de week van het luisterboek laat Classic FM bekroonde schrijvers aan het woord.

 

Michael Pilarczyk stelt luisterboek gratis beschikbaar

Op 19 mei verschijnt ook het luisterboek Dansen in de Hemel van Michael Pilarczyk. Dit luisterboek is gratis te downloaden via www.dansenindehemel.nl. Michael Pilarczyk: ‘Waarom een gratis luisterboek? Waarom niet? Oorspronkelijk wilde ik het luisterboek cadeau doen bij aankoop van het boek, maar later bedacht ik om het luisterboek voor iedereen gratis beschikbaar te maken. Veel mensen hebben geen tijd om te lezen, maar wel om te luisteren, bijvoorbeeld in de auto’.

 

Classic FM Luisterboeken Lounge Live

Als afsluiting van deze bijzondere week organiseert Classic FM op 25 mei voor een select gezelschap een event in het InterContinental Amstel Amsterdam: De Classic FM Luisterboeken Lounge Live. Een nieuw event waarbij verschillende BN’ers, auteurs en genodigden uit de uitgeverswereld aanwezig zullen zijn. De genodigden genieten in Restaurant La Rive van een Royal Afternoon Tea. Renate Dorrestein heeft het Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2014 geschreven: Liever horen we onszelf en Renate draagt hieruit voor. Ook is er aandacht voor De Storytel Luisterboek Award: dé prijs voor de beste voorlezer(s). En uiteraard ontbreekt klassieke muziek niet.

 

Lenny Hoogwerf, Product Manager Classic FM: ‘Daar waar de Boekenweek, het Boekenweekgeschenk en het Boekenbal echt een begrip in Nederland zijn, is er voor het luisterboek nog flink wat terrein te winnen. Radio, luisteren, muziek en lezen zijn een ideale combinatie. En om die reden organiseren wij de Luisterboeken Lounge op Classic FM: de ultieme promotie van het luisterboek’.

 

Classic FM Luisterboeken Lounge: van 19 mei tot en met 23 mei, tussen 12.00 uur en 13.00 uur bij Classic FM.

Classic FM Luisterboeken Lounge Live: 25 mei, tussen 14.00 uur tot 17.00 uur in InterContinental Amstel Amsterdam.
 
 
Classic FM

Classic FM is het populairste klassieke radiostation van Nederland met overdag non-stop de beste en mooiste klassieke hits en interessante thema-avonden zoals 'Movies Monday' en 'Smooth Classics'. Classic FM is 'klassiek voor iedereen' en overal te ontvangen via DAB+, de kabel, de apps voor iOS en Android en via internet


Classic FM is onderdeel van de Sky Radio Group

 

www.classicfm.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie