Classic FM op zoek naar leukste kleinkind
25-08-2014 12:45:30 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3075 | Tags:

Classic FM start met een zoektocht naar het leukste kleinkind van Nederland. Vanaf vandaag kunnen grootouders hun oogappels voor deze sympathieke actie aanmelden. Het station met klassieke muziek voor iedereen organiseert voor de derde keer de Kleinkind van het Jaar verkiezing.

 

Ieder kleinkind is uiteraard uniek, maar wie is volgens de jury het meest bijzonder van allemaal? Is hij of zij ontzettend schattig, lief, grappig, mooi, sterk of juist ontroerend? Kleinkinderen kunnen tot en met 14 september worden aangemeld via www.classicfm.nl

 

Luisteraars bepalen daarna welke tien kleinkinderen doorgaan naar de finale op 5 oktober in het Dolfinarium in Harderwijk. Daar worden de tien finalistjes samen met hun opa en/of oma in het zonnetje gezet. Een jury bestaande uit grootouders Mary Borsato, Gerda Havertong, Piet Paulusma en Margot Veerman, hoofdredacteur van TROTS Magazine, kiest het Kleinkind van het Jaar 2014.

 

Het Kleinkind van het Jaar wint een vakantieverblijf in de vakantiehuizen van Egmond Binnen Buiten, een fotoshoot in TROTS Magazine, hét tijdschrift voor oma's en opa's en een jaarabonnement van het Dolfinarium.

 

Cordaid Kinderstem

De opbrengst van de stemkosten komt ten goede aan Cordaid Kinderstem. Cordaid Kinderstem zet zich in voor kinderen in ontwikkelingslanden die onze steun het hardst nodig hebben. Zij helpen ze aan een stabiele, veilige thuisbasis én goed onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.cordaidkinderstem.nl
De Kleinkind van het Jaar verkiezing: van 25 augustus tot en met 21 september, bij Classic FM.

 

 

Classic FM
Classic FM is het populairste klassieke radiostation van Nederland met overdag non-stop de beste en mooiste klassieke hits en interessante thema-avonden zoals 'Movies Monday' en 'Smooth Classics'. Classic FM is 'klassiek voor iedereen' en overal te ontvangen via DAB+, de kabel, de apps voor iOS en Android en via internet (classicfm.nl).

 

Classic FM is onderdeel van de Sky Radio Group

 

www.classicfm.nl

www.cordaidkinderstem.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie