Clear Channel introduceert Sync netwerk
17-10-2013 12:54:45 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3555 | Tags:

 

Clear Channel Hillenaar biedt vanaf heden een uniek en exclusief Sync netwerk aan bij de Amsterdam ArenA. Alle bestaande Infopanelen in het ArenA gebied scrollen vanaf nu synchroon. Hierdoor is op 32 vakken tegelijkertijd dezelfde campagne zichtbaar. Een nog niet eerder vertoond visueel spektakel in Nederland.

 

Het synchroniseren van alle panelen levert voor elke adverteerder een uitermate opvallende en daarmee zeer zichtbare campagne op. De panelen staan gegroepeerd in meerdere rijen, wat unieke mogelijkheden oplevert.

 

De panelen worden vanaf heden alleen nog als netwerk verkocht. Op alle panelen vakken is aan beide zijden tegelijkertijd dezelfde campagne van één enkele adverteerder te zien. Het netwerk biedt dankzij de scrollers ruimte aan drie adverteerders.

 

De Amsterdam ArenA trekt jaarlijks enorm veel bezoekers. Het ArenA gebied is het tweede stadscentrum van Amsterdam en trekt mede dankzij de aanwezigheid van veel evenementen en winkels jaarlijks 9 miljoen bezoekers. In het ArenA gebied bevinden zich onder andere de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Pathé theater, Villa ArenA, Decathlon, Prénatal, Media Markt en vele andere winkels, kantoorgebouwen en horecagelegenheden. Bekende evenementen in het ArenA gebied zijn de MTV European Music Awards, wedstrijden van het Nederlands Elftal en AJAX waaronder de Champions League, concerten van topartiesten als Lady Gaga, Bruno Mars, Madonna, John Mayer, Armin van Buuren en vele andere internationale sterren.

 

www.clearchannel.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie