Clear Channel wint Maastricht
23-06-2014 09:18:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3414 | Tags:

Clear Channel Hillenaar heeft definitief de Abri concessie in Maastricht gewonnen. Recentelijk werd o.a. de gemeente Tilburg aan het netwerk toegevoegd en nu behoort ook Maastricht exclusief tot het groeiende aanbod van de buitenreclame exploitant. Met het winnen van Maastricht én de aanwezigheid in alle gemeenten van de provincie Limburg is Clear Channel dé outdoor aanbieder en een onmisbare partij om deze provincie te bereiken.

 

De sfeervolle binnenstad van Maastricht waar het Bourgondische leven centraal staat, heeft een enorme aantrekkingskracht op zowel de bewoners als toeristen. De hoofdstad van Limburg telt ruim 120.000 inwoners en verwelkomt jaarlijks rond de 500.000 toeristen uit binnen- en buitenland. Clear Channel neemt de concessie over van JCDecaux en gaat deze culturele en gastronomische hoofdstad voorzien van compleet nieuw straatmeubilair. Met ingang van 1 december 2014 exploiteert Clear Channel in totaal 488 nieuwe reclamevakken, verdeeld over 142 Abri’s en 110 Infopanelen op strategische locaties. Naast de reeds bestaande panelen in parkeergarages komt het totaal aantal vakken op 585.

 

Algemeen Directeur Jeroen Hillenaar is trots dat zijn bedrijf deze aanbestedingheeftgewonnenen daarmee haar aanwezigheid in Limburg heeft verankerd: “Als startend ondernemer exploiteerde ik in de jaren negentig een bescheiden aantal buitenreclame panelen in Limburg. Inmiddels bieden wij adverteerders een indrukwekkend landelijk medianetwerk met onovertroffen bereik, maar de gemeente Maastricht stond al die tijd bovenaan de verlanglijst. Dat Clear Channel deze prachtige stad nu exclusief en voor minimaal 15 jaar aan haar netwerk mag toevoegen, is natuurlijk geweldig.”

 

Vanwege het aantal toeristen en de vele evenementen is Maastricht een aantrekkelijke stad voor adverteerders. De stad bruist van de activiteiten en hanteert de seizoenen als basis voor de publiekstrekkers ‘During TEFAF’, ‘Cultuurzomer Maastricht’, ‘Chateau Maestricht’ en ‘Magisch Maastricht’. Maastricht biedt daarnaast vele landelijk bekende festivals en publiekstrekkers, zoals André Rieu op het Vrijthof, Maastricht aan Tafel, het Preuvenemint, Festival Bruis, INKOM en Het Parcours.

 

www.clearchannel.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie