Cofely Nederland brengt PR-activiteiten onder bij IvRM
27-05-2014 12:07:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3429 | Tags:

Cofely Nederland heeft IvRM geselecteerd als communicatieadviesbureau. IvRM gaat Cofely Nederland ondersteunen bij de PR-activiteiten. Cofely wil met de inzet van de diensten van IvRM haar positionering versterken als duurzame, technische dienstverlener. De PR-activiteiten moeten niet alleen de naam- en propositiebekendheid verbeteren, maar vooral vanuit de inhoud bijdragen aan het versterken van de autoriteit van Cofely als duurzaamheidsexpert. IvRM was eerder al op ad hoc basis betrokken bij de PR van Cofely, maar wordt nu het vaste bureau van Cofely Nederland.

 

Over Cofely

Cofely is Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu. Zij ontwerpt en implementeert oplossingen waarmee bedrijven en publieke organisaties de performance van installaties en het energiegebruik in bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en milieueffecten tot een minimum beperken. Cofely biedt een unieke combinatie van expertise op verschillende terreinen. Van het ontwerp, de installatie en het beheer van lokale en hernieuwbare energie-oplossingen tot de operationele levering van geïntegreerde voorzieningen en services.

 

Cofely is het belangrijkste merk van GDF SUEZ Energy Services - één van de zes business units van GDF SUEZ - dat 78.400 medewerkers telt en een omzet van meer dan 14,7 miljard euro realiseerde in 2012. In 2013 telde Cofely in Nederland circa 6.000 medewerkers en behaalde zij een omzet van 1 miljard euro. GDF SUEZ is één van de grootste energieleveranciers ter wereld. Haar dienstverlening omvat de volledige energieketen van elektriciteit en aardgas. De Groep heeft wereldwijd ruim 138.200 mensen in dienst en behaalde in 2012 een omzet van 82 miljard euro.

 

Over IvRM

IvRM is hét communicatieadviesbureau dat vanuit de inhoud stelselmatig reputaties versterkt en voorkeursposities creëert. Door een dialoog met stakeholders te entameren, vergroot IvRM de relevantie van organisaties. Met vestigingen in Bussum en Brussel en als partner van Worldcom PR Group realiseert IvRM wereldwijd de communicatiedoelstellingen van haar opdrachtgevers. IvRM voldoet aan de Bureau Management Norm (BMN) van brancheorganisatie VPRA en is onderdeel van De Legitimiteit Groep.

 

www.ivrm.nl

www.cofely.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie