Colours strategische partner voor online dienstverlening Casade
21-08-2013 08:42:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3355 | Tags:

Woningcorporatie Casade en internetbureau Colours gaan een strategische samenwerking aan voor de komende jaren. Casade was op zoek naar een partner die mee wilde denken in strategie en operationalisatie om de online dienstverlening van de woningcorporatie te verbeteren en uit te breiden. Het huidige project waar zij samen voor aan de slag zijn is online “woning zoeken”.

 

Dat Casade wil digitaliseren betekent niet dat het contact met klanten minder persoonlijk zal gaan worden. Babette Agerbeek, communicatie adviseur bij Casade: “Mensen blijven de belangrijkste schakel in de dienstverlening van Casade. We willen de online stap juist inzetten om de dienstverlening continu te blijven verbeteren. Colours kan ons hierbij goed ondersteunen in het formuleren van de online strategie”.

 

Om ook de andere Brabantse corporaties zoals Zayaz, AlleeWonen, WonenBreburg, Woonbedrijf, Stadlander en Mooiland te ondersteunen in het maken van de stap naar online dienstverlening geven Lars van Tulden, User experience consultant van Colours en Babette Agerbeek samen op het Futura symposiumop 27 augustus aanstaande een workshop over digitale kanaalsturing. Vanuit Casade is dit een bijzondere vorm van kanaalsturing, waarbij respect is voor de zelfregie van de klant en de toegevoegde waarde van de online informatievoorziening. Casade wil middels deze workshop haar collega’s van andere Brabantse corporaties laten ervaren hoe Casade haar kanaalsturingsmodel voor de dienstverlening heeft ontwikkeld, inzet in dagelijks werk in het klantcontactcentrum en meetbaar maakt in een dashboard voor online communicatie.

 

Internetbureau Colours combineert 15 jaar ervaring met wetenschap, techniek, design en online marketing. Vanuit het User eXperience Centre ontwikkelt Colours op basis van haar kennis over usability, design en gebruikerservaring de beste UX designs die voortdurend proactief worden verbeterd. Door klantdoelen centraal te stellen en inzichten te vertalen naar meetbare doelstellingen bouwt Colours succesvolle websites en mobiele Apps die meetbaar resultaat bereiken voor onze klanten. Colours maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep bestaat uit acht vooraanstaande internetbedrijven: Colours, LECTRIC internetopleidingen, Provarix, SearchResult, Someone, Symfony|XIBSocial Inc. en Yourzine.

 

www.colours.nl

www.casade.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie