Coureur Simona de Silvestro en DigitasLBi starten global partnership
18-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4368 | Tags:

Vandaag tekent Simona de Silvestro een global partnership met marketing en technologie bureau DigitasLBi. Simona zal naar verwachting in 2015 volwaardig meerijden in de Formule 1. Ze is dan de eerste vrouw die dat heeft bereikt sinds Lella Lombardi in 1976. Het partnership met DigitasLBi draait om de inzet van BrandLIVE. Deze nieuwe propositie combineert real time social content strategie en creativiteit met de snelheid van een nieuwsredactie.

 

Imran Safiulla, Managing Director van Racing 78 GmbH en Manager van Simona De Silvestro: "De markten waarin we ons bevinden zijn continu in beweging. Het hebben van een duidelijk uitgestippelde digitale marketing strategie is daarom echt onmisbaar voor iedere organisatie. Binnen de advertentiemarkt van producten en diensten bestaat er een enorme druk om authentiek te zijn en om direct de interactie aan te gaan met de gewenste doelgroep. Met de samenwerking met BrandLIVE slaan we een innovatieve weg in. Op een onderscheidende manier maken we digitale content en creëren we waardevolle marketing. De digitale storytelling rond Simona’s #RoadToF1, heeft zich ontwikkeld tot een oorspronkelijk en nieuwswaardig verhaal over Formule 1, de kwalificatie op het hoogst mogelijke niveau, en het leven dat daar bij hoort. Merken die zich willen verbinden met dit avontuur, hebben nu de middelen, zowel in het echte leven als in het digitale ecosysteem.”

 

"Merken willen relevant zijn in het leven van consumenten. Tijd speelt daarbij een steeds grotere rol. De helft van het bereik dat een post op Facebook bijvoorbeeld creëert, is al binnen 3,2 uur gerealiseerd. Relevantie heeft een deadline,” zegt Dirk van den Bosch, Managing Director van DigitasLBi Nederland. Het creatieve BrandLIVE team bepaalt raakvlakken in interesses van consumenten en de doelstellingen van het merk. Er wordt proactieve en reactieve content gecreëerd met behulp van geavanceerde analyses en een technisch ecosysteem dat schuilgaat achter BrandLIVE. Van den Bosch: “We zijn erg trots op de samenwerking met Simona en haar geweldige team. Ze is een enorm inspirerend rolmodel en net als BrandLIVE een echte gamechanger. We hebben dan ook hoge verwachtingen van het bereik en de impact die de combinatie gaat creëren.”

 

 

www.digitaslbi.com

www.racing78.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie