Creatief Directeur Krijn Smits versterkt the valley management team
22-10-2013 10:41:58 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3533 | Tags:

Per ingang van 15 oktober is Krijn Smits, Creatief Directeur van Pickle Factory, toe getreden tot het management team van the valley. In deze rol gaat hij ook Pickle Factory leiden. Met de toetreding van Krijn Smits versterkt the valley het management team en wordt creativiteit gewaarborgd binnen de groep.

 

Krijn heeft aan de wieg gestaan van Pickle Factory en is creatief eindverantwoordelijk voor werk dat Pickle Factory doet voor merken als Hertog Jan, ONVZ, RAET, Sultana, Transavia.com en Verkade. Krijn pendelt tussen strategie en creatie. Zijn zakelijke horizon loopt van marketingstrategie tot activaties en van thematische merkprogramma’s tot inhakers.

 

“Het wordt tijd dat een creatief Pickle Factory gaat leiden. Vanuit mijn rol in het management team kan ik ook meer creatieve sturing geven aan the valley als groep”, aldus Krijn Smits.

 

CEO van the valley Philip Kok voegt hier aan toe: “Ik ben erg blij dat Krijn deze stap maakt en dat hij het creatieve DNA van the valleyeen nog sterkere impuls zal geven. Dankzij Krijn brengen wij onze klanten naar een hoger creatief niveau, ik verwacht dat hij dezelfde bijdrage gaat leveren aan ons management team.

 

Over Pickle Factory
Reclamebureau Pickle Factory is goed in reclame maar ook heel goed in het activeren van mensen en merken. Voor onder andere Hertog Jan, ONVZ, RAET, Sultana, transavia.com en Verkade werkt Pickle Factory aan concepten die middelenvrij zijn en aan campagnes die impact hebben. Pickle Factory is opgericht in 2009 en maakt met het internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate en mobile experiences specialist mobtzu onderdeel uit van the valley.

 

Over the valley
Bureaugroep the valley is gespecialiseerd in cross channel marketingcommunicatie en bestaat uit internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate, reclamebureau Pickle Factory en mobtzu, specialist in mobile experiences. De gemeenschappelijke bureaufilosofie one is a crowd is een belangrijk fundament onder de groep. Inmiddels telt the valley 70 professionals. De leiding van de groep is in handen van CEO Philip Kok. De wortels van de bureaugroep gaan terug tot 1995. the valley behoort daarmee tot één van de eerste online bedrijven in Nederland.

 

www.thepeoplesvalley.nl

www.picklefactory.nl

 

  

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie